25 Απρ 2024
READING

O Lionel Messi σε συλλεκτική σειρά πατατάκια Lay’s στη νέα καμπάνια για το Champions League

3 MIN READ

O Lionel Messi σε συλλεκτική σειρά πατατάκια Lay’s στη νέα καμπάνια για το Champions League

O Lionel Messi σε συλλεκτική σειρά πατατάκια Lay’s στη νέα καμπάνια για το Champions League

Ο Lionel Messi θεωρείται από πολλούς ως ο κορυφαίος παίκτης του ποδοσφαίρου. Έτσι, όταν ήρθε η ώρα για την Lay’s να λανσάρει την περιορισμένης έκδοσης σειρά Greatest-Of-All-Time Cheese Flavor Series, ο Messi ήταν η τέλεια και δοκιμασμένη επιλογή. Η μάρκα πατατάκια της PepsiCo λανσάρει τη σειρά με γεύση τυριού Lays G.O.A.T. Cheese, με τη φωτογραφία του Messi σε μια σακούλα με χρωματισμούς μαύρου και χρυσού. Στο πάνω μέρος της σακούλας αναγράφεται “Messi G.O.A.T“.

Τα πατατάκια Messi G.O.A.T. έρχονται σε γεύσεις που έχουν γίνει αγαπημένες των καταναλωτών και θα λανσαριστούν σταδιακά σε διαφορετικές αγορές σε ολόκληρο τον κόσμο. Η πρώτη γεύση βγαίνει στις ΗΠΑ και είναι η Cheddar Jalapeno. Στην πατρίδα του Messi, την Αργεντινή, τα τσιπς βγαίνουν για πρώτη φορά στην αγορά με τις γεύσεις Queso & Pimienta και Caramelized Onion. Βέβαια, η σειρά G.O.A.T. Cheese Flavor Series της Lay’s δεν πρέπει να συγχέεται με τσιπς με γεύση κατσικίσιο τυρί, παρόλο που μια τέτοια κυκλοφορία ίσως θα ήταν ιδιοφυής.

Οι χαρακτηριστικές σακούλες με την εικόνα του ποδοσφαιριστή δεν είναι μόνο για να τον τιμήσουν, αλλά και για να ξεκινήσουν την ετήσια καμπάνια με θέμα το ποδόσφαιρο. Η Lay’s συνεργάζεται με το UEFA Champions League, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, από το 2015. Σε αυτό το πλαίσιο, η Lay’s κυκλοφόρησε επίσης τη νέα διεθνή ποδοσφαιρική τηλεοπτική διαφήμιση με τίτλο “Grab The Moment”, με ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι χωρίς μπάλα, στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Messi και ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής Lieke Martens. Το διασκεδαστικό σποτ, με μουσική υπόκρουση την επιτυχία του Billy Preston “Nothing from Nothing” του 1974, γιορτάζει το ποδόσφαιρο και το πώς φέρνει όλους τους φιλάθλους πιο κοντά.

Διαβάστε επίσης: Οι αμοιβές και οι διαφημίσεις των ποδοσφαιριστών

Ο Messi, επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, πρώην μέλος της ισπανικής Barcelona και νυν της γαλλικής Paris Saint-Germain, καθώς και της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, έχει διαγράψει μια καριέρα που σπάει ρεκόρ. Και τα brands της Lay’s είναι επίσης πολύ επιτυχημένα. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της εταιρείας ερευνών Wonder, η Lay’s κατέχει σχεδόν 60% μερίδιο αγοράς στα πατατάκια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ακόμα, ο Messi είναι το πρόσωπο των εκστρατειών της Lays που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο εδώ και χρόνια, εμφανιζόμενος σε σακούλες, σε διαφημίσεις και ακόμη και σε μια εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης για εξατομικευμένα μηνύματα προς τους fans. Η συνεργασία μεταξύ των δύο είναι δοκιμασμένη και διαχρονικά επιτυχημένη.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.