16 Απρ 2024
READING

H Victoria’s Secret επενδύει 7 εκατομμύρια δολάρια στη γυναικεία επιχειρηματικότητα

2 MIN READ

H Victoria’s Secret επενδύει 7 εκατομμύρια δολάρια στη γυναικεία επιχειρηματικότητα

H Victoria’s Secret επενδύει 7 εκατομμύρια δολάρια στη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Η εταιρεία εσωρούχων Victoria’s Secret ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να επενδύσει εκατομμύρια δολάρια σε επιχειρήσεις που ανήκουν σε γυναίκες, μέσω μίας συνεργασίας με την εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων, Amplifyher Ventures.

Ο στόχος της επένδυσης είναι να προσφέρει στις γυναίκες επιχειρηματίες πρόσβαση σε κεφάλαια και ευκαιρίες ανάπτυξης. Την ίδια στιγμή έχει ως σκοπό να διασφαλίσει το γεγονός ότι και οι γυναίκες έχουν τη δική τους φωνή στη βιομηχανία και εκπροσωπούνται στις εταιρείες εξ αρχής. Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μέρος των ευρύτερων μεταρρυθμίσεων της μάρκας, καθώς το όραμά της είναι να μάχεται υπέρ του γυναικείου φύλου με κάθε τρόπο. H εταιρεία προσπαθεί να απομακρυνθεί όσο γίνεται από το σεξιστικό της, γεμάτο στερεότυπα παρελθόν, και το τελευταίο διάστημα προχωρά σε πρωτοβουλίες και λανσαρίσματα που υποδηλώνουν μία εντελώς διαφορετική φιλοσοφία, αυτή της γυναικείας ενδυνάμωσης και του inclusivity.

Αν αναλογιστούμε ότι το 90% του εργατικού δυναμικού της Victoria’s Secret αποτελείται από γυναίκες, τότε φαίνεται ότι το brand βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Έτσι η συνεργασία με την Amplifyher, που τονίζει το κομμάτι της γυναικείας επιχειρηματικότητας, στόχο έχει να ανοίξει τους δρόμους προς την εξέλιξη και την ανάπτυξη.

Διαβάστε επίσης: Η Victoria’s Secret επαναπροσδιορίζεται

Εκτός από αυτό η Victoria’s Secret συνεχώς συνάπτει συνεργασίες στρατηγικού χαρακτήρα μέσω της δικής της πλατφόρμας. Μερικές από τις εταιρείες που συνεργάζεται είναι η Love and Lemons και η Mindd, των οποίων  τα προϊόντα διατίθενται μέσω αυτής. Όλα αυτά δεν έχουν άλλο σκοπό από το να οικοδομήσουν ένα  επιχειρηματικό περιβάλλον αποτελούμενο από γυναίκες, το οποίο θα στηρίζουν οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.