19 Απρ 2024
READING

Πρόγραμμα επιστημονικής επιμόρφωσης λανσάρει η H&M

1 MIN READ

Πρόγραμμα επιστημονικής επιμόρφωσης λανσάρει η H&M

Πρόγραμμα επιστημονικής επιμόρφωσης λανσάρει η H&M

Η εταιρεία λιανικής παγκοσμίου βεληνεκούς H&M πρόκειται να λανσάρει το πρώτο πρόγραμμα Φυσικής, Τεχνολογίας, Μηχανικής και Μαθηματικών, ή αλλιώς STEM, στο Ηνωμένο Βασίλειο, δίνοντας έμφαση στην προώθηση των βιώσιμων λύσεων μόδας.

Η πρωτοβουλία, που ξεκινά σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Stemettes, ελπίζει να εμπνεύσει τόσο τις γυναίκες όσο και τα non-binary άτομα να τολμήσουν να αναλάβουν περισσότερους ρόλους σε θέσεις που αφορούν αυτές τις παραδοσιακές επιστημονικές κατευθύνσεις, όπου συνήθως επικρατούν άντρες.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος επιστημονικής επιμόρφωσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να λάβουν μέρος σε εκδηλώσεις και workshops, να βρουν καθοδήγηση και να επιμορφωθούν σε τεχνολογίες που αφορούν τον πελάτη αλλά τον τομέα της ανάπτυξης προϊόντων.

Διαβάστε επίσης: Η H&M αναπτύσσεται δυναμικά στην second-hand αγορά λανσάροντας την πλατφόρμα Rewear

Ο κολοσσός του fast fashion θέλει να πραγματοποιήσει μια σειρά αντίστοιχων επιστημονικών πρωτοβουλιών σε διεθνή κλίμακα, έχοντας ως στόχο να προωθήσει ένα περιβάλλον μόδας, το οποίο στηρίζεται στην ποικιλομορφία και τη συμπερίληψη. Παράλληλα η εταιρεία φιλοδοξεί ότι με τα προγράμματα αυτά θα καταφέρει να προσελκύσει και νέα ταλέντα, τα οποία θα αποτελέσουν βασικό πυρήνα μακροπρόθεσμης εξέλιξης και ανάπτυξης.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.