25 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day

1 MIN READ

Campaign of the Day

Campaign of the Day

Σε κάθε newsletter το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Σήμερα παρουσιάζουμε την καμπάνια «Less Plastic More Life», που δημιουργήθηκε για την παγκόσμια πρωτοβουλία «Plastic Bag Free World», που στόχο έχει να σταματήσει τη χρήση της πλαστικής σακούλας μιας χρήσης. Σύμφωνα με έρευνες, ο μέσος όρος του χρόνου για τον οποίο χρησιμοποιείται μια πλαστική σακούλα είναι 25 λεπτά – ενώ για να διαλυθεί χρειάζονται από 100 έως 500 χρόνια. Κάθε λεπτό χρησιμοποιούνται στον κόσμο ένα εκατομμύριο πλαστικές σακούλες, μεγάλο ποσοστό από τις οποίες καταλήγουν στις θάλασσες, θέτοντας σε κίνδυνο τη θαλάσσια ζωή και περνώντας τελικά μέχρι και στη διατροφική αλυσίδα με τη μορφή μικροπλαστικών.  Για την ακρίβεια, το 80% των σκουπιδιών που βρίσκονται στη θάλασσα είναι από πλαστικό.

Η καμπάνια δίνει με τις εικόνες της έμφαση στον κίνδυνο που κουβαλούν οι πλαστικές σακούλες, έναν κίνδυνο που απειλεί την ίδια την ύπαρξη της θαλάσσιας ζωής.

Δείτε ακόμα: Μια καμπάνια που αγωνίζεται για καθαρό αέρα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.