Keyvoto PXM | Κερδίστε στο ψηφιακό ράφι

Στις μέρες μας, η ανάγκη αναβάθμισης του ψηφιακού ραφιού, από προμηθευτές και retailers, με στόχο τη βελτίωση της καταναλωτικής εμπειρίας που βιώνουν οι καταναλωτές στη διάρκεια των online αγορών τους, έχει γίνει πιο επιτακτική από ποτέ, καθώς βάσει ερευνών, το 73% των καταναλωτών δηλώνει πως το customer experience λειτουργεί καταλυτικά στις μετέπειτα αγορές του.

Στον συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο του e-commerce, τα ερωτήματα όπως: «πώς μπορεί να γίνει σωστά και γρήγορα η δουλειά μου, χωρίς να δημιουργηθεί αρνητική εμπειρία στο καταναλωτικό κοινό»  και «πώς μπορώ να χτίσω την καλύτερη καταναλωτική εμπειρία (customer experience) και να αναβαθμίσω το ψηφιακό μου ράφι» απασχολούν ολοένα και περισσότερο. Η απάντηση στα ερωτήματα αυτά βρίσκεται στη δημιουργία μιας στρατηγικής χρησιμοποιώντας τη λύση του Product Experience Management.

PXM

To Keyvoto PXM (= Product eXperience Management ) είναι το ιδανικότερο εργαλείο στη μάχη του συνεχούς ανταγωνισμού, καθώς παρέχει σε προμηθευτές και retailers τις απαραίτητες δυνατότητες για να αναβαθμίσουν το ψηφιακό τους ράφι, την καταναλωτική εμπειρία και να αυξήσουν τον αριθμό πωλήσεων και κερδών. Πρόκειται για μια πλατφόρμα η οποία απλοποιεί τις διαδικασίες καταχώρησης προϊοντικών barcodes και data-entry στα online και offline εργαλεία που αξιοποιούν retailers και προμηθευτές (e-shop, erp, loyalty system etc.), ελαχιστοποιώντας τη συνεχή back and forth επικοινωνία μεταξύ τους, αναφορικά με τα προϊοντικά δεδομένα.

Οφέλη

Κοινό σημείο αναφοράς για όλους: Ένα σημείο όπου μεταφέρονται με τον κατάλληλο τρόπο όλες οι πληροφορίες των προϊόντων στο digital περιβάλλον, έτοιμες να διαμοιραστούν με κάθε retailer, e-shop, marketplace ή κατάστημα. Οι προμηθευτές καταχωρούν ανταγωνιστικό περιεχόμενο προϊοντικών πληροφοριών και οι retailers με τη σειρά τους έχουν άμεση πρόσβαση, ώστε να ανανεώνουν τα προϊόντα στα e-commerce sites τους.

Ομαδικότητα: Teamwork makes the dream work. Με το Keyvoto προμηθευτές και retailers εξασφαλίζουν την ομαδικότητα των συνεργατών – από το e-commerce, το supply chain, το marketing, έως και εξωτερικών συνεργατών – με κοινό παρονομαστή την ανάδειξη του προϊόντος.

Αυτόματο export: Τo data entry εξελίσσεται σε μια πολύπλοκη, χρονοβόρα και ακριβή διαδικασία, όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε προϊοντικά δεδομένα, ενώ δημιουργούν ένα επιπλέον βάρος, στη δημιουργία excel, στις προδιαγραφές του καθενός. Το Κeyvoto χάρη στο αυτοματοποιημένο data export, προσαρμόζει όλα τα data στις απαιτήσεις του κάθε retailer.

Εάν είστε προμηθευτής, το Keyvoto σας βοηθά να δημιουργήσετε την καλύτερη δυνατή εικόνα για τα προϊόντα σας, προκειμένου να αναδειχτούν τα χαρακτηριστικά τους και να διευκολύνετε τη σύνδεσή σας με κάθε είδους retailer.

Εάν είστε retailer, το Keyvoto σας βοηθά να δώσετε στους καταναλωτές το κίνητρο για περισσότερες αγορές, αναβαθμίζοντας την αγοραστική τους εμπειρία έτσι ώστε να αγγίξει την τελειότητα της 360 in-store εμπειρίας, που ήδη γνωρίζει και εμπιστεύεται.

DSA (= Digital Shelf Audit) – O χάρτης σας στον κόσμο του e-commerce

Το νεότερο feature της πλατφόρμας, το Digital Shelf Audit (DSA), δίνει τη δυνατότητα, πλέον, σε προμηθευτές και retailers να έχουν άμεση και συνεχή πρόσβαση στα Μarket-shares της online αγοράς, δεδομένα marketing, καθώς επίσης και να ενημερώνονται για την απόδοση των προϊόντων τους συγκριτικά με ανταγωνίστριες εταιρείες, όπως επίσης και για την απόδοση του κλάδου τους, καλύπτοντας έτσι τις στρατηγικές marketing για την αναβάθμιση του digital shelf, την αύξηση των πωλήσεων και κερδών.

Το Keyvoto καλύπτει το 100% των αναγκών σας και αναβαθμίζει το ψηφιακό ράφι βάζοντας τέλος στην ψηφιακή λάντζα και στο άγνωστο. Με δυο λόγια, με το Keyvoto έχετε τον απόλυτο έλεγχο, βάζοντας τέλος σε όλα τα ερωτήματά σας.

O CEO και Co-Founder του Keyvoto, Γιώργος Παπαδημητρίου