20 Απρ 2024
READING

Tα Pringles αλλάζουν το διάσημο σλόγκαν τους μετά από 25 χρόνια

3 MIN READ

Tα Pringles αλλάζουν το διάσημο σλόγκαν τους μετά από 25 χρόνια

Tα Pringles αλλάζουν το διάσημο σλόγκαν τους μετά από 25 χρόνια

Τα σλόγκαν των Pringles, “Once you pop, the fun don’t stop” και “Once you pop, you can’t stop”, είναι από τα πιο εμβληματικά στη σύγχρονη διαφήμιση. Και τα δύο αυτά σλόγκαν της Pringles είναι απόλυτα συντονισμένα με την αφήγηση της μάρκας και συμβολίζουν την εθιστική ποιότητα των προϊόντων. Οι πιο νόστιμες γεύσεις των Pringles έχουν επίσης καταστήσει τη σειρά προϊόντων μία από αυτές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο.

Η νέα καμπάνια των Pringles εισάγει το “Mind Popping”, την πρώτη καινούρια πλατφόρμα του εμπορικού σήματος εδώ και 25 χρόνια, δηλαδή από τότε που εισήχθη το σλόγκαν “Once You Pop, You Can’t Stop” το 1996. Μετά από δύο χρόνια ανάπτυξης, η πλατφόρμα δημιουργήθηκε για να ανανεώσει το brand και να τονίσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, από το σχήμα της συσκευασίας μέχρι τη εμπειρία της κατανάλωσής τους. Πριν λίγους μήνες, μάλιστα, το brand φρέσκαρε και την εικόνα της μασκότ του, του Mr P., μετά από είκοσι χρόνια: η εικόνα του έγινε πιο καθαρή, “κουρεύτηκε”, το χαρακτηριστικό του μουστάκι τονίστηκε.

Με τίτλο “You Were Made For Pringles”, η καμπάνια μεταφέρει το κοινό σε μια φανταστική περιήγηση στην ανθρώπινη εξέλιξη. Θα προβληθεί σε τηλεόραση, video on demand, online video, ραδιόφωνο, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και υπαίθριες διαφημίσεις. Η ιδέα προέκυψε από τις διάφορες ιστορίες γύρω από τη μάρκα, όπως ότι η μηχανή ψησίματος έχει εφευρεθεί από τον συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Gene Wolfe, ότι το σύμπαν έχει παρόμοιο σχήμα με ένα Pringle και ότι κάθε πατατάκι ταιριάζει τέλεια στη γλώσσα. Αυτά τα στοιχεία παρουσιάζονται στο σποτ των 30 δευτερολέπτων.

Στο πλαίσιο της νέα κυκλοφορίας, ένα πεντάλεπτο σόου φωτός, που αναπτύχθηκε από το experiential agency Onepointfive, θα λάβει χώρα στο Lee Valley VeloPark του Λονδίνου. Θα περιλαμβάνει κινούμενα σχέδια και περιεχόμενο με στόχο να μεταφέρει τα εντυπωσιακά εφέ βασισμένα στο σνακ. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του καναλιού YouTube της Pringle.

Τα Pringles γενικά έχουν μια μακρά ιστορία στα ευφάνταστα σλόγκαν και τις δημιουργικές διαφημιστικές καμπάνιες. Τα σλόγκαν της εταιρείας πάντα επικεντρώνονται στο να επικοινωνήσουν με σαφήνεια την ταυτότητα της μάρκας. Και τα δύο σλόγκαν της Pringle είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένα με την αποστολή του brand και συνδέονται με την αγορά που εξυπηρετούν. Επιπλέον, είναι εύκολο να τα θυμάται κανείς και παραπέμπουν αυτόματα στο προϊόν, ενώ η απλότητά τους δημιουργεί αντίκτυπο χωρίς να αποκαλύψει πολλά για τη μάρκα και εξάπτοντας την περιέργεια των καταναλωτών.

https://www.youtube.com/watch?v=0Lg0vCuoc4I

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.