20 Απρ 2024
READING

Δύο γυναίκες ειδήμονες εντάσσονται στο δυναμικό της Harley-Davidson αναδεικνύοντας τη μάρκα

2 MIN READ

Δύο γυναίκες ειδήμονες εντάσσονται στο δυναμικό της Harley-Davidson αναδεικνύοντας τη μάρκα

Δύο γυναίκες ειδήμονες εντάσσονται στο δυναμικό της Harley-Davidson αναδεικνύοντας τη μάρκα

Η Harley-Davidson ανανεώνει το τμήμα ενδυμάτων της, προσλαμβάνοντας δύο γυναίκες ειδήμονες στο χώρο. Συγκεκριμένα η εταιρεία με έδρα το Milwaukee έχει ορίσει την βετεράνο της Nike, Erica Bullard ως SVP (Senior vice presidents) του τομέα της ένδυσης, και την πρώην συνεργάτιδα του Yeezy, Louise Goldin ως creative director.

Η Bullard εντάσσεται στο δυναμικό της Harley-Davidson, έχοντας εικοσαετή προϋπηρεσία σε καίριες θέσεις στη παγκόσμια μάρκα αθλητικών ειδών Nike. Πολύ πρόσφατα η Bullard υπήρξε Αντιπρόεδρος και Γενική Διευθύντρια της Nike NYC. Στο πλαίσιο των νέων της καθηκόντων για τη μάρκα Harley-Davidson, θα ηγηθεί της παγκόσμιας επιχείρησης ένδυσης και αδειοδότησης.

Για την Bullard, η Harley-Davidson είναι ένα εξαιρετικά εμβληματικό brand, η οποία στηρίζεται σε έναν μοναδικό συνδυασμό αυθεντικότητας, περιπέτειας και self-expression, προσκαλώντας στην κοινότητα της Harley-Davidson, τους καταναλωτές  από όλο τον κόσμο.

Η Goldin εντάσσεται στην εταιρεία μετά από μια δεκαετία διαμόρφωσης σημαντικών παγκόσμιων εμπορικών σημάτων lifestyle στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και στην Ευρώπη. Απόφοιτη του Central Saint Martins School of Art and Design, οι συλλογές ρούχων της Goldin διέπρεψαν σε πασαρέλες του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης. Επίσης συνεργάστηκε στενά με τον Kanye West για τη δημιουργία της συλλογής Yeezy. Στο πλαίσιο των νέων καθηκόντων της στη Harley-Davidson, η Goldin θα είναι επικεφαλής των νέων στούντιο και ομάδων design στη Νέα Υόρκη και στο Milwaukee, φέρνοντας την τεχνογνωσία και τη λειτουργικότητα στα ρούχα και την αισθητική της Harley-Davidson.

Βάσει των συγκεκριμένων ανακοινώσεων, το τμήμα “General Merchandise” (GM) της Harley-Davidson θα μετονομαστεί στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρίας σε “Apparel & Licensing” (A&L). Αυτό το τμήμα που έχει δημιουργηθεί εξαιρετικά πρόσφατα, θα αξιοποιήσει το δημιουργικό στούντιο της Harley-Davidson που άνοιξε πρόσφατα στην Tribeca της Νέας Υόρκης.

Ως μία από τις πιο εμβληματικές μάρκες στον κόσμο, η δυνατότητα να αναπτυχθεί ουσιαστικά η επιχείρηση της ένδυσης και αδειοδότησης είναι σημαντική και αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της εταιρείας. Οι δύο νέες προσωπικότητες του δυναμικού της Harley-Davidson, θα καταφέρουν να αναδείξουν την εμβληματικότητα της 119 χρόνων μάρκας στην αγορά.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.