20 Απρ 2024
READING

Ένα επιτυχημένο web event από τις CPI & HP για παρουσίαση λύσεων managed print services

2 MIN READ

Ένα επιτυχημένο web event από τις CPI & HP για παρουσίαση λύσεων managed print services

Ένα επιτυχημένο web event από τις CPI & HP για παρουσίαση λύσεων managed print services

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο το web event της CPI, σε συνεργασία με την HP, για την παρουσίαση ολοκληρωμένων υπηρεσιών Managed Print Services, ειδικά σχεδιασμένων για το κανάλι των συνεργατών.

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα HP Master Dealer, το οποίο παρέχει στους συνεργάτες τη δυνατότητα να συμμετέχουν ως Extended Partners και να έχουν πρόσβαση στους HP managed printers & MFPs, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να επωφεληθούν από την τεχνογνωσία της CPI στο printing και την πολυετή εμπειρία στη διαχείριση συμβολαίων.

H συμμετοχή στο web event ήταν εντυπωσιακή, ενώ οι συνεργάτες που το παρακολούθησαν είχαν την ευκαιρία ενημερωθούν για τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από την πρόταση καθώς και να πάρουν απαντήσεις σε καίρια θέματα.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συμμετοχή αλλά και την αποδοχή του προγράμματος από τους συνεργάτες. Αποτελεί μία απόδειξη ότι το οικοσύστημα των συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα ενδιαφέρεται ενεργά για αξιόπιστες λύσεις που έχουν σαν πυρήνα την ικανοποίηση των πελατών μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη CPI για την εξαιρετική συνεργασία και είμαστε αισιόδοξοι για τα αποτελέσματά της», δήλωσε ο κος Νίκος Χρηστάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της HP για την Ελλάδα και την Κύπρο.

«Ήταν μια ευκαιρία για εμάς να ανακοινώσουμε κάτι μοναδικό για το κανάλι συνεργατών και μάλιστα σε συνεργασία με την HP, τον leader της αγοράς στις λύσεις εκτύπωσης. Το Event στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και είμαστε σίγουροι ότι μαζί με τους συνεργάτες θα καλύψουμε καλύτερα τις σημερινές ανάγκες εκτύπωσης των επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα», δήλωσε ο κος Άρης Παπαθάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της CPI.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.