24 Απρ 2024
READING

Η Marriott αναζητά δημιουργούς TikTok για διαμονή 300 ημερών σε 30 ξενοδοχεία της

3 MIN READ

Η Marriott αναζητά δημιουργούς TikTok για διαμονή 300 ημερών σε 30 ξενοδοχεία της

Η Marriott αναζητά δημιουργούς TikTok για διαμονή 300 ημερών σε 30 ξενοδοχεία της

Η αμερικανική πολυεθνική εταιρία που διαχειρίζεται και παρέχει προνόμια σε χιλιάδες ξενοδοχεία και χώρους διαμονής, Marriott International χρησιμοποιεί το TikTok για να βρει τρία τυχερά άτομα, τα οποία θα δημιουργήσουν γι’αυτήν περιεχόμενο ενώ θα ταξιδεύουν στις παγκόσμιες ιδιοκτησίες της για 300 ημέρες.

Οι υποψήφιοι του διαγωνισμού “30 Stays, 300 Days”, όπως ονομάζεται, θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα ευφάνταστο βίντεο στο TikTok μεταξύ 18 Ιανουαρίου και 18 Μαρτίου, το οποίο να τεκμηριώνει γιατί θα ήταν οι καλύτεροι ταξιδιωτικοί ανταποκριτές της Marriott και τι ρόλο διαδραματίζουν τα ταξίδια στη ζωή τους.

Τα άτομα που θα επιλεγούν να ταξιδέψουν θα μείνουν σε ακίνητα σε διάφορες τοποθεσίες της Marriott και θα κερδίσουν αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής και αποκλειστικές βιωματικές ενεργοποιήσεις. Επιπλέον, θα αποκτήσουν μια δωροκάρτα Marriott Bonvoy αξίας 10.000 δολαρίων για την κάλυψη ειδών όπως γεύματα, υπηρεσίες σπα και δραστηριότητες εντός των καταλυμάτων, μια επιταγή 15.000 δολαρίων για προσωπική χρήση και ένα σετ “Take Me Away” με είδη από τα επώνυμα ηλεκτρονικά καταστήματα λιανικής πώλησης στο Marriott Bonvoy Boutiques. Η όλη εμπειρία αξίζει περισσότερα από 30.000 δολάρια.

Άλλα δώρα που θα λάβουν οι νικητές της Marriott είναι η δυνατότητα να ξεκλειδώσουν αποκλειστικά προνόμια, όπως late checkout, αναβαθμίσεις δωματίων και πολλά άλλα μετά το τέλος του ταξιδιού τους, καθώς και κουπόνια για την Uber, με τα οποία τα μέλη μπορούν να συνδέσουν τους λογαριασμούς τους για να κερδίσουν πόντους Marriott Bonvoy για επιλεγμένες διαδρομές και για delivery φαγητού.

Το μόνο που θα πρέπει να κάνουν οι τρεις νικητές είναι να καταγράφουν σε φωτογραφίες και βίντεο την εμπειρία και να τα ποστάρουν στο TikTok και σε άλλες πλατφόρμες της επιλογής τους. Το περιεχόμενο που θα παράγουν θα εκθειάζει το ταξίδι τους, με στόχο να βοηθήσει τη Marriott να προωθήσει τα χαρακτηριστικά του προγράμματος Bonvoy. Κάθε άτομο πρέπει να δημοσιεύει τουλάχιστον μία φορά την ημέρα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για την τρέχουσα διαμονή στο ξενοδοχείο ή για το φαγητό, τους ντόπιους, τις πολιτιστικές εμπειρίες ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι σημαντικό ή ενδιαφέρον για το άτομο εκείνη την ημέρα.

Διαβάστε επίσης: Οι μάρκες ξενοδοχείων χρησιμοποιούν συναισθηματικές καμπάνιες καθώς τα ταξίδια επιστρέφουν

Ο διαγωνισμός επιδιώκει να προωθήσει το Bonvoy, το πρόγραμμα επιβράβευσης της Marriott, το οποίο έχει εξελιχθεί από ένα πρόγραμμα ανταμοιβών σε μια ταξιδιωτική πλατφόρμα που περιλαμβάνει τα πάντα, από διαμονή σε ξενοδοχεία και ενοικιάσεις σπιτιών μέχρι εμπειρίες και ευκαιρίες λιανικής πώλησης. Έπεται της μεγαλύτερης παγκόσμιας καμπάνιας της Marriott, που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, όταν οι ξενοδοχειακές μάρκες προσπαθούσαν να κατακτήσουν τη συσσωρευμένη ζήτηση μετά την πανδημία για ταξίδια και εμπειρίες.

Η εταιρεία αναγνωρίζει την αυξανόμενη σημασία του TikTok στο marketing που απευθύνεται στους νέους και προσελκύει καταναλωτές της γενιάς Ζ. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το TikTok ξεπέρασε το Google ως ο ιστότοπος με τις περισσότερες επισκέψεις για πρώτη φορά πέρυσι, ενώ έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως. Οι μάρκες βλέπουν όλο και περισσότερο την αξία του TikTok. Για παράδειγμα, η SmileDirectClub έχει αυξήσει τη διαφήμισή της στην πλατφόρμα αφού είδε θετικά αποτελέσματα, ενώ η Walt Disney Parks and Resorts ανακοίνωσε πρόσφατα ότι σχεδιάζει να προσλάβει έναν συντονιστή περιεχομένου στα social media για να επεκτείνει την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά στο TikTok.

Διαβάστε επίσης: Trends 2022 | Ο αναβαθμισμένος ρόλος των social media

Φαίνεται ότι η Marriott εκτιμά, επίσης, τη σημασία του περιεχομένου που δημιουργείται από τους χρήστες, ως τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να αυξήσει την σχετικότητα και την ελκυστικότητα της. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το περιεχόμενο από χρήστες αντιπροσωπεύει το 39% των ωρών των μέσων ενημέρωσης έναντι 61% για τα παραδοσιακά μέσα στούντιο, γεγονός που το εντάσσει στις must στρατηγικές των εταιρειών που επιθυμούν να προσελκύσουν τους νέους καταναλωτές.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.