19 Απρ 2024
READING

Το Saks εγκαινιάζει το online Wellness Shop

3 MIN READ

Το Saks εγκαινιάζει το online Wellness Shop

Το Saks εγκαινιάζει το online Wellness Shop

Το Saks ανακοίνωσε ότι εγκαινίασε ένα κατάστημα ευεξίας στο Saks.com, όπου οι πελάτες μπορούν να ψωνίζουν προϊόντα γυμναστικής, σεξουαλικής ευεξίας, υγείας και διατροφής, καθώς και προϊόντα ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Το κατάστημα θα διαθέτει περισσότερες από 100 μάρκες, οι μισές από τις οποίες είναι νέες για την εταιρεία. Μερικά μόνο brands που παρουσιάζονται στο Wellness Shop είναι τα SoulCycle, Vitamix και Beyond Yoga.

Παράλληλα με το λανσάρισμα, η εταιρεία δημοσιεύει ένα άρθρο με περιεχόμενο για αγορές και φιλοξενεί εκδηλώσεις μεταξύ 11 και 18 Ιανουαρίου στο Saks Live. Σε μία από τις εικονικές εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν ο διάσημος εκπαιδευτής και χορογράφος Isaac Boots και η ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της Terez Zara, Terez Tisch, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δυο τους θα πραγματοποιήσουν μια online προπόνηση. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν εικονικές εμπειρίες με περιεχόμενο που μπορεί να αγοραστεί και συμβουλές για τον τρόπο ζωής από ειδικούς σε θέματα ευεξίας.

Οι τομείς στους οποίους εστιάζει το Saks

Ο πρώτος αφορά τη γυμναστική, με μια διευρυμένη γκάμα ανδρικών και γυναικείων αθλητικών ενδυμάτων, παπουτσιών και αξεσουάρ, και εγγυάται ότι οι αγοραστές μπορούν να βρουν ακριβώς αυτό που χρειάζονται για οποιαδήποτε δραστηριότητα. Τα νέα είδη περιλαμβάνουν προϊόντα αποκατάστασης από την Hyperice, έξυπνα σχοινιά άλματος από την Tangram και είδη ένδυσης από τις εταιρείες Rhone, Beyond Yoga, Fourlaps και SoulCycle.

Η επόμενη κατηγορία που αφορά την υγεία και την διατροφή περιλαμβάνει βιταμίνες και συμπληρώματα, σκόνες πρωτεΐνης, τεχνολογία και εργαλεία κουζίνας και βιβλία μαγειρικής. Επίσης, στην σεξουαλική ευεξία, η οποία αποτελεί μια πρωτότυπη κατηγορία, οι αγοραστές μπορούν να βρουν είδη προσωπικής φροντίδας και τεχνολογίας, γυναικεία φροντίδα, προϊόντα οικειότητας και συσκευές θεραπείας εμμηνόπαυσης.

Τέλος, στην κατηγορία της ξεκούρασης και της χαλάρωσης, το Saks προσφέρει εργαλεία mindfulness, προϊόντα ύπνου και αρωματοθεραπείας. Τα βασικά προϊόντα περιλαμβάνουν τις κουβέρτες με βάρη Surell, τις μηχανές ύπνου HATCH, τα θεραπευτικά αρώματα Vyrao και τα συμπληρώματα ύπνου από την Hush & Hush και πολλά άλλα.

Το Saks έχει ανασχεδιάσει τις λειτουργίες του ηλεκτρονικού εμπορίου του τον τελευταίο χρόνο. Τώρα, δηλώνει ενθουσιασμένο που επεκτείνει τη σειρά των προσφορών ευεξίας, εδραιώνοντας τη θέση του ως το απόλυτο κατάστημα λιανικής πώλησης ειδών πολυτελείας. Η εταιρεία τονίζει ότι μια ολιστική, ολοκληρωμένη προσέγγιση της υγείας είναι απαραίτητη και, με την προσθήκη αυτού του νέου καταστήματος και των προϊόντων, είναι πλέον σε θέση να εξυπηρετήσει πολλαπλές πτυχές του τρόπου ζωής των πελατών πολυτελείας, από τη μόδα μέχρι την ευεξία.

Διαβάστε επίσης: Το Saks Fifth Avenue διαχωρίζει την ιστοσελίδα του Saks Off Fifth

Ομοίως με το Saks, και άλλα καταστήματα λιανικής πώλησης επιμελούνται περισσότερα προϊόντα ευεξίας στις επιλογές τους. Το 2019, η Neiman Marcus εισήγαγε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα “Clean Beauty”, το οποίο παρουσίαζε προϊόντα χωρίς χημικές ουσίες όπως parabens, θειικά και σιλικόνη. Η Ulta, η οποία εργάζεται με στόχο να φτάσει τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια σε καθαρές πωλήσεις μέχρι το 2024, προσθέτει περισσότερα προϊόντα ευεξίας στην γκάμα της για να προσελκύσει τους αγοραστές που δε διακρίνουν τα προϊόντα ευεξίας από τα είδη ομορφιάς.

Επίσης, η Hims & Hers λάνσαρε φέτος μια σειρά από καταστήματα λιανικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένων των  The Vitamin Shoppe και Urban Outfitters, για να προσφέρει online, αλλά και στα καταστήματα, τα προϊόντα σεξουαλικής υγείας, τα συμπληρώματα και τα είδη ευεξίας της.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.