27 Απρ 2024
READING

Μεγάλα fashion & beauty brands ετοιμάζουν merchandise για τον Batman

5 MIN READ

Μεγάλα fashion & beauty brands ετοιμάζουν merchandise για τον Batman

Μεγάλα fashion & beauty brands ετοιμάζουν merchandise για τον Batman

Η νέα ταινία «The Batman» έρχεται δυναμικά, καθώς το λανσάρισμά της θα συνοδεύεται και από ιδιαίτερα πλούσιο merchandise. Η WarnerMedia ανακοίνωσε ότι η πολυαναμενόμενη ταινία θα κυκλοφορήσει μαζί με τη μεγαλύτερη συλλογή αυθεντικών προϊόντων της τελευταίας δεκαετίας με προϊόντα μόδας, αξεσουάρ, ομορφιάς, ρούχα γυμναστικής, lifestyle, παιχνίδια, κοστούμια αλλά και συλλεκτικά αντικείμενα.

Πιο συγκεκριμένα η ταινία «The Batman» θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Μάρτιο, ενώ στην αγορά θα κυκλοφορήσουν μία σειρά προϊόντων merchandise, σε συνεργασία με μερικά από τα πιο αξιόλογα brands παγκοσμίως, όπως ο γαλλικός οίκος μόδας Lanvin, η EleVen by Venus Williams, η Carhartt και η Puma.

Η Pam Lifford, πρόεδρος των παγκόσμιων εμπορικών σημάτων και εμπειριών της WarnerMedia, δήλωσε ότι η ταινία «The Batman» είναι πολύ πιο εξελιγμένη, καθώς συμπληρώνεται από προϊόντα, τα οποία είναι ευφάνταστα ώστε να ενισχύσουν την εμπειρία των θαυμαστών σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται ακόμη περισσότερο με τους χαρακτήρες της ταινίας.

Διαβάστε επίσης: Οι συνεργασίες μεταξύ brands πολυτέλειας προσελκύουν την GenZ

Η συγκεκριμένη ταινία είναι η πρώτη του Batman στον κινηματογράφο εδώ και μία δεκαετία, κάτι που ενέπνευσε ακόμη περισσότερο τους fans να εστιάσουν το ενδιαφέρον τους και να γιορτάσουν κατά κάποιο τρόπο την επιστροφή του εμβληματικού super hero της DC στη μεγάλη οθόνη του σινεμά.

Ο γαλλικός οίκος Lanvin λανσάρει τη συλλογή «The Batman».

Ο γνωστός οίκος Lanvin έχει αφιερώσει μια ολόκληρη συλλογή τόσο στον υπερήρωα της DC όσο και στην on-again/off-again ανταγωνίστριά του Catwoman, η οποία μάλιστα περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού τον περασμένο Οκτώβριο. Η συλλογή περιλαμβάνει μπλουζάκια, hoodies, ασύμμετρα πουκάμισα, denims, metal mesh φορέματα και ένα teddy jacket σε αποχρώσεις του μπλε και του μωβ. Τα πρόσωπα του Batman και της Catwoman είναι εμπνευσμένα από τις διαχρονικές εικόνες των κόμικς.

Επίσης ο οίκος Lanvin έχει σχεδιάσει μία σειρά από αξεσουάρ σε κορεσμένες αποχρώσεις και Art Deco γραμμές. Η γενικότερα φιλοσοφία αντλείται από την περιβόητη Gotham City. Για παράδειγμα τα sneakers είναι εμπνευσμένα από το Batmobile, ενώ οι δερμάτινες τσάντες επισφραγίζουν την ευρύτερη αισθητική. Η συλλογή των προϊόντων θα διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα Saks Fifth Avenue από τις 2 Μαρτίου και online στο saks.com στις 15 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης: H H&M λανσάρει virtual συλλογή

Οι EleVen by Venus Williams, Carhartt και Puma λανσάρουν inspired συλλογές «The Batman».

Μερικές ακόμα fashion συνεργασίες περιλαμβάνουν μια ολοκαίνουργια συλλογή από το lifestyle και το fashion-forward activewear brand της EleVen, το EleVen by Venus Williams, η οποία είναι εξίσου επηρεασμένη από τα μεταμεσονύχτια φώτα της Gotham City. Οι συλλογές περιλαμβάνουν hoodies με πολύ ιδιαίτερα κορδόνια, leggings με καρφιά αλλά και ένα vegan δερμάτινο μπουφάν. Ακόμη η συγκεκριμένη συνεργασία θα κυκλοφορήσει μία συλλογή από αθλητικά σουτιέν, φόρμες και φορέματα τένις. Η συλλογή θα βρίσκεται διαθέσιμη στο EleVenbyVenusWilliams.com, στο Saks Fifth Avenue and Tennis Warehouse και διεθνώς στο Zalando.com.

Παράλληλα, η συνεργασία με την Carhartt θα δημιουργήσει μία συλλογή από παλτό, T-shirts, hoodies και παντελόνια, ενώ η TomboyX θα κυκλοφορήσει συλλογές T-shirts και εσωρούχων. Ακόμη η Puma θα κυκλοφορήσει μια training συλλογή με πολύ ιδιαίτερα χρώματα εμπνευσμένα από το Caped Crusader. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα κυκλοφορήσει στην αγορά συλλογή μέσω της συνεργασίας The Batman x Fossil, η οποία περιλαμβάνει συλλεκτικά limited-edition ρολόγια, κοσμήματα και δερμάτινα είδη, όλα εμπνευσμένα από τον super-villain, «The Riddler» και το χαρακτηριστικό Batsuit του Batman στη νέα ταινία. Τα προϊόντα θα διατεθούν στην αγορά στις 28 Φεβρουαρίου

Τέλος το DC Shop θα εξοπλιστεί πλήρως με τα exclusive νέα είδη merchandise (ρούχα και αθλητικά είδη) από τη 1η Φεβρουαρίου, ενώ retailers όπως Zara, Target και Walmart πρόκειται να λανσάρουν θα λανσάρουν τις συλλογές υποδημάτων και γενικότερα των fashion προϊόντων για ενήλικες, νεαρούς και παιδιά.

Η Saks θα φιλοξενήσει το popup store «The Batman»

Η αμερικανική αλυσίδα πολυτελών πολυκαταστημάτων Saks, στο flagship κατάστημα της Fifth Avenue στη Νέα Υόρκη, θα φιλοξενήσει από τις 15 έως τις 29 Μαρτίου ένα pop-up store, προσφέροντας μία εξατομικευμένη retail εμπειρία. Στο νέο pop-up κατάστημα θα διατίθενται ρούχα, αξεσουάρ, προϊόντα ομορφιάς, παιχνίδια καθώς και συλλεκτικά αντικείμενα εμπνευσμένα από την ταινία σε συνεργασία πάντα με τους EleVen by Venus Williams, Maison Labiche και Lanvin. Μάλιστα η Saks σχεδιάζει τη δημιουργία custom βιτρινών ώστε να μεταφέρει το vibe της Gotham City στο καταναλωτικό κοινό ακόμη περισσότερο.

Διαβάστε επίσης: Το Saks.com έχει μεγαλύτερη αξία από το δίκτυο των φυσικών καταστημάτων Saks Fifth Avenue

Beauty brands και «The Batman»

Ο Batman εισέρχεται και κόσμο της ομορφιάς συνάπτοντας συνεργασία με σημαντικές εταιρείες της βιομηχανίας. Αρχικά συνεργάζεται με την luxury αρωματοποιία House of Sillage. Θα κυκλοφορήσει μία σειρά από προϊόντα όπως άρωμα, κραγιόν και κερί. Επιπλέον μέσω της συνεργασίας με την Emilie Heathe θα κυκλοφορήσει στην αγορά μια limited-edition συλλογή αποτελούμενη από τρία νέα χρώματα βερνικιών για τα νύχια, των οποίων τα ονόματα είναι επηρεασμένα από χαρακτήρες της ταινίας όπως  «The Dark Night», «Vengeance» και «Madness.» Η συλλογή θα κυκλοφορήσει μαζί με ένα σετ αξεσουάρ νυχιών «Knight Out».

Επιπλέον, η Dr. Squatch, το γνωστό προσωπικής φροντίδας που εστιάζει σε προϊόντα που χρησιμοποιούν φυσικά συστατικά, θα προσφέρει στο κοινό limited edition σαπούνια με ονόματα παρμένα από την ταινία όπως «The Batman Bricc» και «The Riddler Enigma».

Τέλος στην αγορά θα διατεθούν κοστούμια για ενήλικες και παιδιά από την Rubies, γιορτάζοντας κατά κάποιο τρόπο το comeback της ταινίας. Το «The Batman» είναι μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες του 2022 σε σκηνοθεσία Matt Reeves. Πρωταγωνιστούν ο Robert Pattinson στο ρόλο Bruce Wayne/Batman, μαζί με τη Zoë Kravitz στο ρόλο της Catwoman/Selina Kyle και τον Colin Farrell στο ρόλο του Penguin.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.