20 Απρ 2024
READING

Το Northfarer είναι η αναγέννηση του anorak

2 MIN READ

Το Northfarer είναι η αναγέννηση του anorak

Το Northfarer είναι η αναγέννηση του anorak

Το Premium leisurewear brand Napapijri κυκλοφορεί μία αναδημιουργία του γνωστού αντιανεμικού μπουφάν anorak με όνομα Northfarer, το οποίο είναι φτιαγμένο για αντίξοες συνθήκες, αδιάβροχο αλλά και PFC free. Για τους επόμενους μήνες η Napapijri θα λανσάρει μια σειρά ρούχων αποτελούμενη από πέντε λανσαρίσματα, τα οποία ταιριάζουν και αναδεικνύουν διαφορετικά είδη σωματότυπων.

Βασικοί στόχοι του premium brand είναι το diversity, το inclusivity, η βιωσιμότητα αλλά και η καινοτομία. Πράγματι από τη πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το anorak αποτέλεσε το πιο εμβληματικό κομμάτι της εταιρείας αλλά και πηγή έμπνευσης. Έτσι, το Northfarer ουσιαστικά είναι η αναδημιουργία ενός διαχρονικού μπουφάν, το οποίο αντλεί την κλασικότητα του anorak και τη φέρνει στο μέλλον.

Τα δύο πρώτα drops της συλλογής κυκλοφόρησαν πριν από μερικές μέρες. Συγκεκριμένα το Northfarer “Black”, μία μαύρη εκδοχή του anorak ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες, καθώς και το Northfarer “Mont Blanc”, το οποίο συνδέει το brand με τα extreme sports και κυρίως με την ορειβασία. Τα επόμενα drops θα κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια του έτους και θα περιλαμβάνουν συνεργασίες με τους Fiorucci και Moreno Ferrari, καθώς και την Northfarer Main Line.

Διαβάστε επίσης: Fila Performa | Η νέα size-inclusive συλλογή γυναικείων ενδυμάτων activewear 

Η συνεργασία της Napapijri με το ιταλικό brand Fiorucci λανσάρεται αυτόν τον μήνα προσφέροντας κάτι μοναδικό. Τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει το πλήρως ανακυκλώσιμο Northfarer σε συνεργασία με τον Moreno Ferrari αποτελώντας μέρος της δέσμευσης της εταιρείας για κυκλική οικονομία. Όλα τα κομμάτια των συλλογών θα βρίσκονται διαθέσιμα στο Napapijri.com, στο Orefici11, στο Μιλάνο, αλλά και σε επιλεγμένους retailers.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.