24 Απρ 2024
READING

Το νέο εργαλείο της Nielsen για στοχευμένη διαφήμιση δείχνει τι παρακολουθεί κάθε μέλος νοικοκυριού στη CTV

3 MIN READ

Το νέο εργαλείο της Nielsen για στοχευμένη διαφήμιση δείχνει τι παρακολουθεί κάθε μέλος νοικοκυριού στη CTV

Το νέο εργαλείο της Nielsen για στοχευμένη διαφήμιση δείχνει τι παρακολουθεί κάθε μέλος νοικοκυριού στη CTV

Στο επόμενο βήμα για την καλύτερη κατανόηση του ποιος παρακολουθεί ποιο πρόγραμμα και την καλύτερη στόχευση της διαφήμισης σε επίπεδο ατόμου, η Nielsen ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Streaming Signals, μιας νέας λύσης για τους παρόχους συνδεδεμένης τηλεόρασης (CTV) και τους διαφημιζόμενους.

Η συνδεδεμένη τηλεόραση (CTV) είναι μια συσκευή που συνδέεται ή ενσωματώνεται σε μια τηλεόραση για να υποστηρίζει τη μετάδοση βίντεο. Διαφορετικοί τύποι CTV περιλαμβάνουν Xbox, PlayStation, Roku, Amazon Fire TV, Apple TV και άλλα. Επί του παρόντος, οι περισσότερες διαφημίσεις στο CTV γίνονται σε επίπεδο νοικοκυριού. Ωστόσο, τα νοικοκυριά συχνά αποτελούνται από διαφορετικά ακροατήρια με διαφορετικά ενδιαφέροντα.

Ως μια πρώτη στο είδος της λύση που διαχωρίζει την προβολή στα νοικοκυριά, το Streaming Signals δίνει τη δυνατότητα στην διαφημιστική αγορά να βελτιστοποιήσει και να μετρήσει την εμβέλεια της CTV για πιο αποτελεσματική διαφήμιση, μεγιστοποιώντας τα διαφημιστικά έσοδα και την παράδοση στο κοινό της ροής.

Χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένα μοντέλα μηχανικής μάθησης για να προσδιορίσει ποιος βρίσκεται στο νοικοκυριό με βάση ιστορικά δεδομένα τηλεθέασης, το Streaming Signals παρέχει ένα σήμα στους παρόχους CTV σχετικά με το ποιος παρακολουθεί τη δεδομένη στιγμή περιεχόμενο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι διαφημιστές και οι οργανισμοί να κάνουν καλύτερες και ταχύτερες επιλογές για να προσεγγίσουν το κοινό-στόχο τους, εξαλείφοντας τις άσχετες με τους θεατές διαφημίσεις. Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης μπορούν να αντλήσουν μεγαλύτερο κέρδος παρουσιάζοντας διαφήμιση σε πραγματικό χρόνο στο κατάλληλο κοινό.

Η Nielsen Streaming Signals προσφέρει επίπεδο δημογραφικής ακρίβειας σε πραγματικό χρόνο, σε επίπεδο ατόμου, στη βελτιστοποίηση του κοινού. Ο κλάδος των μέσων μαζικής ενημέρωσης περνάει από επιταχυνόμενες αλλαγές, μεταβαίνοντας σε μια προσέγγιση που βασίζεται πρώτα στο streaming και με ένα κοινό που παρακολουθεί προγράμματα όποτε, όπου και αν βρίσκεται και σε πολλές συσκευές. Η Nielsen είναι η μόνη που διαχωρίζει τα μέλη ενός νοικοκυριού.

Επίσης, το Digital Ad Ratings (DAR) της Nielsen δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να κατανοήσουν ποιοι προσεγγίστηκαν ανά ηλικία και φύλο κατά τη διάρκεια της διαφημιστικής εκστρατείας στο CTV. Με τη σειρά τους, οι διαφημιστές θα βασίζονται στη χρήση είτε της συμπεριφορικής στόχευσης, δηλαδή στην παρακολούθηση ψηφιακών συμπεριφορών συγκεντρωτικά σε επίπεδο νοικοκυριού, είτε της πλαισιακής στόχευσης, δηλαδή προβολής διαφήμισης με βάση το είδος του περιεχομένου, για να προσπαθήσουν να παραδώσουν τη σωστή διαφήμιση στο σωστό άτομο.

Διαβάστε επίσης: Τα anti-tracking updates στο διαδίκτυο και η διαφήμιση

Η Nielsen διαμορφώνει τα μέσα ενημέρωσης και το περιεχόμενο στον κόσμο ως παγκόσμιος ηγέτης στη μέτρηση του κοινού, τα δεδομένα και την ανάλυση. Μέσω της κατανόησης των ανθρώπων και της συμπεριφοράς τους σε όλα τα κανάλια και τις πλατφόρμες, παρέχει στους πελάτες της ανεξάρτητες και αξιοποιήσιμες πληροφορίες, ώστε να μπορούν να συνδεθούν και να συνεργαστούν με το κοινό τους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.