Η Heinz βοηθά τους gamers να κάνουν ένα διάλειμμα για σνακ

Η  Kraft Heinz συνεργάζεται με ένα από τα μεγαλύτερα franchises παιχνιδιών, το Call of Duty της Activision, για να καθορίσει κρυμμένα σημεία στο χάρτη της νέας έκδοσης Warzone Pacific, στα οποία οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν ένα διάλειμμα για σνακ ενώ παίζουν.

Οι οπαδοί και οι gamers μπορούν να συντονιστούν στο Twitch και το YouTube  για να παρακολουθήσουν κορυφαίους streamers του Call of Duty: Warzone Pacific να αποκαλύπτουν τα κρυμμένα σημεία της Heinz στο παιχνίδι και να απολαμβάνουν ένα διάλειμμα για ένα νόστιμο burger με Heinz στην πραγματική ζωή καθώς εξερευνούν το νέο χάρτη. Τα κρυφά σημεία γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή στους γνώστες των παιχνιδιών, συνήθως χρησιμοποιούνται για να αναζητήσουν ασφάλεια ή να αποκτήσουν πλεονέκτημα, αλλά και ένα κρυφό κόλπο για να κάνουν ένα διάλειμμα για τουαλέτα ή σνακ.

Η κίνηση της Heinz είναι το τελευταίο παράδειγμα μάρκας που προσπαθεί να απευθυνθεί στους gamers καλύπτοντας τις ανάγκες τους για σνακ. Οι έρευνες δείχνουν ότι το φαγητό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού βιντεοπαιχνιδιών είναι πολύ δημοφιλές, με το 80% των παικτών να τρώνε και πίνουν ενώ παίζουν. Ωστόσο, είναι πολύ πιο δύσκολο να το κάνουν αυτό σε παιχνίδια για πολλούς παίκτες όπως το Call of Duty, όπου ένα τυχαίο διάλειμμα μπορεί να κοστίσει τον αγώνα. Με αυτό το σκεπτικό, η Heinz ενθαρρύνει τους παίκτες να κάνουν ένα διάλειμμα για να φάνε και τους διευκολύνει να το κάνουν χωρίς πρόβλημα κάνοντας ένα διάλλειμα σε ορισμένα σημεία του χάρτη.

Η σύνδεση με την κουλτούρα των νέων ευρύτερα, αποτελεί αυξημένη προτεραιότητα για τα εμπορικά σήματα, με το gaming να αποτελεί βασική εστίαση αυτών των προσπαθειών. Καθώς το gaming έχει εξελιχθεί από ένα εξειδικευμένο χόμπι σε κυρίαρχο παράγοντα της ποπ κουλτούρας, οι mainstream μάρκες έχουν αλλάξει ταχύτητα για να εμπλέξουν τους δημιουργούς των esports και το κοινό τους, το οποίο συχνά αποστρέφεται τις παραδοσιακές διαφημίσεις. Εκτός από την ανάπτυξη ενεργοποιήσεων που έχουν σχεδιαστεί για να ενδιαφέρουν τους gamers, πολλές μάρκες που απευθύνονται σε millennials και χρήστες της γενιάς Z έχουν επίσης προσθέσει το gaming στα ευρύτερα σχέδια markerting τους.

Σε συνεργασία με τη διαφημιστική Gut Agency, η Heinz κάνει το ντεμπούτο της σε ένα αυξανόμενο κοινό κυρίως νέων ανθρώπων που περνούν κατά μέσο όρο περίπου οκτώ ώρες και 27 λεπτά κάθε εβδομάδα παίζοντας παιχνίδια, συνδεόμενη μαζί τους εκεί που βρίσκονται, δηλαδή μέσα στο παιχνίδι.