25 Απρ 2024
READING

Η Deloitte εξαγοράζει την Madras Global

4 MIN READ

Η Deloitte εξαγοράζει την Madras Global

Η Deloitte εξαγοράζει την Madras Global

Η Deloitte εξαγόρασε την Ad2Pro Global Creative Solutions Private Limited, επίσης γνωστή ως Madras Global, για να ενισχύσει την προσφορά υπηρεσιών ψηφιακού marketing της. Η Madras Global αυτοχαρακτηρίζεται ως ένα παγκόσμιο στούντιο περιεχομένου που συνδυάζει τη δημιουργική τεχνογνωσία με την αυτοματοποίηση και την τεχνολογία.

Η Deloitte είναι μία από τις λεγόμενες «Big Four» με το μεγαλύτερο δίκτυο επαγγελματικών υπηρεσιών στον κόσμο, με βάση τα έσοδα και το μεγαλύτερο σε αριθμό επαγγελματιών.Η Madras είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που βοηθά τους πελάτες να προωθήσουν τον εκσυγχρονισμό της μάρκας τους, την ενίσχυση των μέσων ενημέρωσης και τη βελτιστοποίηση μέσω της αυτοματοποίησης του περιεχομένου. Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι ότι για να μπορέσει μια μάρκα να ανταγωνιστεί σήμερα, πρέπει συνεχώς να εμπνέει, να εμπλέκεται και να προσεγγίζει τους πελάτες της.

Η συμφωνία αναμένεται να ενισχύσει τις υπηρεσίες της Deloitte Digital γύρω από την παραγωγή διαφημιστικού περιεχομένου και την αυτοματοποίηση του marketing, η οποία αφορά μια τεχνολογία που διαχειρίζεται αυτόματα τις διαδικασίες marketing και τις πολυλειτουργικές καμπάνιες, σε πολλαπλά κανάλια. Τα τμήματα marketing και πωλήσεων χρησιμοποιούν την τεχνική για να αυτοματοποιήσουν τις online καμπάνιες marketing και τις δραστηριότητες πωλήσεων για να αυξήσουν τα έσοδα και να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητα. Επιπλέον, μέσω της συμφωνία, η Deloitte μπορεί να ενισχύσει και την “εκτεταμένη πραγματικότητα”, ένα κανάλι που περιλαμβάνει την επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα (AR/VR).

Η Deloitte Digital επιστρατεύει την Madras Global σε μια στιγμή που η παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου εκτοξεύεται στα ύψη, θέτοντας την υποχρέωση στους υπεύθυνους marketing όχι μόνο να παράγουν μεγαλύτερο όγκο αλλά και να διασφαλίζουν ότι η εργασία είναι σχετική και ελκυστική. Ο όγκος περιεχομένου με τον οποίο έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι οι καταναλωτές δημιουργεί προκλήσεις για τις μάρκες που επιθυμούν να ξεφύγουν από το “θόρυβο”.

Η Deloitte θεωρεί σαφώς την αυτοματοποίηση ως μέσο εξισορρόπησης της εξατομίκευσης μπροστά σε αυτά τα εμπόδια, με την Madras Global να βασίζεται σε άλλες εξαγορές που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη και να συνδυάζεται με την ιδιόκτητη πλατφόρμα διαχείρισης της εμπειρίας του πελάτη της μονάδας, Hux. Ταυτόχρονα, η εξειδίκευση της Madras Global στην εκτεταμένη πραγματικότητα θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη για τους πελάτες που θα αναζητήσουν περισσότερη βοήθεια γύρω από τεχνολογίες που έχουν τις ρίζες τους στο metaverse, μια ολοένα και πιο διαδεδομένη έννοια που συνδυάζει πτυχές του πραγματικού κόσμου με ψηφιακές.

Με τη συμφωνία, η Deloitte Digital κάνει ένα ακόμη βήμα για να συνδυάσει την εστίασή της στην τεχνολογική ολοκλήρωση με τους τύπους δημιουργικών υπηρεσιών που ιστορικά ανήκαν στις παραδοσιακές διαφημιστικές εταιρείες. Μέσω επιθετικών συγχωνεύσεων και εξαγορών, παγκόσμιες εταιρείες συμβούλων διαχείρισης όπως η Deloitte και η Accenture δημιούργησαν γρήγορα διαφημιστικά δίκτυα.

Οι πελάτες της Deloitte Digital θα μπορούν να αξιοποιήσουν τη μεγάλη εμπειρία της Madras Global στην παραγωγή περιεχομένου για την υποστήριξη των εκστρατειών, των ιστότοπων, των εφαρμογών για κινητά, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των ιστοριών της μάρκας τους. Θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να παρέχουν στους πελάτες τους εντυπωσιακό περιεχόμενο που παράγεται γρήγορα, ενημερώνεται από δεδομένα, βελτιστοποιείται ανά κανάλι και παραδίδεται σε κλίμακα.

Οι πελάτες θα έχουν επίσης πρόσβαση στην ιδιόκτητη τεχνολογική πλατφόρμα της Madras Global, η οποία προσφέρει πλεονεκτήματα διαχείρισης του κύκλου ζωής του περιεχομένου, μέτρησης και βελτιστοποίησης. Σε συνδυασμό με τις προηγούμενες εξαγορές τεχνητής νοημοσύνης της Deloitte Digital – Magnetic και Web Decisions – και την ιδιόκτητη πλατφόρμα διαχείρισης εμπειρίας Hux, οι πελάτες θα είναι σε θέση να ασχοληθούν περαιτέρω με το μοναδικό και διαφορετικό κοινό τους τη σωστή στιγμή, στο σωστό κανάλι και με εξατομικευμένο περιεχόμενο.

Για την Madras Global η ενσωμάτωση στην Deloitte Digital δίνει την ευκαιρία να εξελίξει την προσφορά της σε ακόμη μεγαλύτερα ύψη, να καινοτομήσει στην τεχνολογική πλατφόρμα ώστε να προσφέρει διαφοροποιημένες εμπειρίες και να συνδράμει τις επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για περιεχόμενο με πολύ πιο εξατομικευμένο και αποτελεσματικό τρόπο.

Η Madras Global, που πλέον μετονομάζεται σε Deloitte Digital Content Studio, θα ενσωματωθεί στην υφιστάμενη μονάδα διαφήμισης, marketing και εμπορίου της συμβουλευτικής εταιρείας. Το πρακτορείο διαθέτει μια ομάδα περίπου 1.000 εργαζομένων σε έξι γραφεία στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και την Ινδία.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.