20 Απρ 2024
READING

Βιωματική εμπειρία από το μέλλον στο νέο flagship κατάστημα Sneaker10 στη καρδιά της Αθήνας 

3 MIN READ

Βιωματική εμπειρία από το μέλλον στο νέο flagship κατάστημα Sneaker10 στη καρδιά της Αθήνας 

Βιωματική εμπειρία από το μέλλον στο νέο flagship κατάστημα Sneaker10  στη καρδιά της Αθήνας 

Μία ξεχωριστή εμφάνιση και ένα εκλεπτυσμένο στυλ απαιτούν exclusive κομμάτια, τα οποία ολοκληρώνουν το outfit δημιουργώντας μία μοναδική εμφάνιση. Για κάθε γούστο και για κάθε περίσταση ο προορισμός είναι ένας και δεν είναι άλλος από το Sneaker10. Ένας προορισμός, ο οποίος συνδυάζει τον σεβασμό προς το καταναλωτή αλλά και προς το περιβάλλον. 

Το Sneaker10 αποτελεί τη Νο1 επιλογή για τους λάτρεις των sneakers, ικανοποιώντας τις προτιμήσεις τους και δημιουργώντας outfits, τα οποία θα τους συνοδεύουν σε κάθε περίσταση. Εκτός από αυτό το ζήτημα της βιωσιμότητας είναι εξίσου σημαντικό καθώς η εταιρεία έχει καταφέρει να εντάξει στα drops της πιο sustainable επιλογές, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί από τουλάχιστον 55% περισσότερα βιώσιμα υλικά. Η βιωσιμότητα σημαίνει πολλά παραπάνω από αυτό που νομίζουμε. Ας κάνουμε embrace όλοι μας τις νέες ενναλακτικές λύσεις, ξεκινώντας από τα sneakers, τα οποία συνοδεύουν τη καθημερινότητά μας. 

Το κατάστημα βρίσκεται διαθέσιμο και στην online αγορά, κάνοντας απλώς κλικ στο Sneaker10.gr. Μία μικρή ματιά αρκεί να σας πείσει καθώς μπορείτε να περιηγηθείτε και να ανακαλύψετε μοναδικά sneakers από limited edition συλλογές. Πάθος της εταιρείας είναι η παροχή σύγχρονων κομματιών, τα οποία συνδυάζονται άψογα στο urban lifestyle. Και όλα αυτά πάντα με γνώμονα την ικανοποίηση του καταναλωτή αλλά και τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος. 

Η αλυσίδα Sneaker10, είναι μέλος της Cosmos Group και διαθέτει στο δυναμικό της 18 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ το www.sneaker10.gr έχει καταφέρει να αγγίξει τις 5.000.000 επισκέψεις. Ένα βασικό μέρος του καταναλωτικού του κοινού της γνωστής αλυσίδας είναι η Gen Z, η οποία μπορεί να διαμορφώσει από τη μία στιγμή στην άλλη νέα trends, τα οποία γίνονται viral εξαιρετικά γρήγορα. Εκτός από αυτό το Sneaker10 παρέχει μία τεράστια ποικιλία sneakers ανάμεσα σε περισσότερα από 60 Iconic Brands. Προσφέρει innovative υπηρεσίες όπως είναι η FitFinder, μέσω της οποίας μπορεί να ανακαλύψει ο καθένας το ιδανικό μέγεθος ρούχων και παπουτσιών που του ταιριάζει χρησιμοποιώντας την έξυπνη τεχνολογία machine learning, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται όσον αφορά τα κοινωνικά ζητήματα όπως είναι η συμμετοχή του σε  πρωτοβουλίες τη  LGBT κοινότητας καθώς και δημιουργώντας το πρώτο 100% sustainable κατάστημα στο Χαλάνδρι. 

Κατά τη διάρκεια του 2021, η αλυσίδα Sneaker10 άνοιξε 5 νέα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς η εξέλιξη και η ανάπτυξη δε σταματούν ποτέ, γι’ αυτό και άνοιξε το πρώτο Flagship κατάστημα Sneaker10 στην Ερμού. Η ευρέος διαδεδομένη αλυσίδα εγκαινιάζει στη καρδιά της Αθήνας ένα κατάστημα, το οποίο έρχεται για να ικανοποιήσει κάθε sneaker addict. Υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία καθώς μοναδικός στόχος παραμένει ο τελικός καταναλωτής. 

Ανάμεσα σε μία ποικιλία περισσότερων από 10.000 κωδικών sneakers από επώνυμα brands όπως είναι τα: Nike, Jordan, Adidas Originals, New Balance, Vans και πολλά ακόμη καθώς και αρκετές limited edition επιλογές, ουσιαστικά δημιουργούν ένα περιβάλλον βιωματικής εμπειρίας. Ένα μαγικό ταξίδι ξεκινάει αντικρίζοντας εντυπωσιακά 3D στην είσοδο του καταστήματος, τα οποία συνδυάζονται άψογα με ένα πιο φουτουριστικό ύφος. Συνεχίζοντας τη περιήγηση σε κάθε γωνία βρίσκονται τα λίγο πιο ιδιαίτερα αλλά και πιο καινούρια κομμάτια των συλλογών, προσφέροντας μία μοναδική καταναλωτική εμπειρία. 

Οι τεχνολογικές καινοτομίες είναι πολλές στο κατάστημα και μια από αυτές είναι ο infinity εμβληματικός καθρέφτης ο οποίος βρίσκεται εκεί ώστε να βοηθήσει τον επισκέπτη τι είναι αυτό που του ταιριάζει πραγματικά. Ας μη παραλείψουμε τη γωνία, Τhe Green Capsule στην οποία μπορείς να ανακαλύψεις όλα τα νέα hot sustainable trends που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Ακόμη και αν σου λείπει το απαραίτητο inspiration ώστε να δημιουργήσεις το νέο σου outfit, το Sneaker10 είναι εδώ για να σε βοηθήσει προσφέροντας συμβουλές styling. Το νέο Flagship βρίσκεται στην οδό Ερμού 51 στη καρδιά της Αθήνας. Μία επίσκεψη στον παράδεισο των sneakers είναι σίγουρα αρκετή. Εσύ ακόμη κάθεσαι; 

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.