23 Απρ 2024
READING

Η Carvana παρουσιάζει έναν ακόμα αυτόματο πωλητή αυτοκινήτων

3 MIN READ

Η Carvana παρουσιάζει έναν ακόμα αυτόματο πωλητή αυτοκινήτων

Η Carvana παρουσιάζει έναν ακόμα αυτόματο πωλητή αυτοκινήτων

Η omnichannel πλατφόρμα για την αγορά και την πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, Carvana, εγκαινιάζει τον 30ο αυτόματο πωλητή αυτοκινήτων της, που βρίσκεται στο Ρίτσμοντ, όπου μπορεί να γίνει η παραλαβή αυτοκινώτων από ηλεκτρονικές αγορές. Ο “αυτόματος πωλητής” Carvana είναι ένας ψηλός γυάλινος πύργος που μπορεί να φιλοξενήσει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Η Carvana υπόσχεται μια αγοραστική εμπειρία χωρίς παζάρια και ταλαιπωρία. Απλά ο καταναλωτής επιλέγει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, κάνει αίτηση χρηματοδότησης και συμπληρώνει όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Για όποιον αντιπαθεί τις διαπραγματεύσεις, αυτό ακούγεται σαν ένα ελκυστικό προνόμιο.

Μετά την εισαγωγή ενός “αυτόματου πωλητή αυτοκινήτων” στο Λας Βέγκας τον Φεβρουάριο του 2021, αυτός είναι ο επόμενος και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια γρήγορη και βολική επιλογή παραλαβής για τους πελάτες που αγοράζουν ένα όχημα στην omnichannel πλατφόρμα της Carvana.

Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ηλεκτρονική πλατφόρμα Carvana για να αγοράσουν περισσότερα από 55.000 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα προς πώληση, να εξασφαλίσουν τη χρηματοδότηση αυτοκινήτων, να χρησιμοποιήσουν έναν ψηφιακό υπολογιστή υπολογισμού δανείων αυτοκινήτων και να αγοράσουν, να ανταλλάξουν και να προγραμματίσουν την παράδοση του οχήματος την επόμενη ημέρα σε μόλις πέντε λεπτά.

Η Carvana παρέχει στους πελάτες μια εικονική περιήγηση 360 μοιρών υψηλής ευκρίνειας σε κάθε όχημα, εσωτερικά και εξωτερικά. Τα οχήματα της Carvana έχουν περάσει από αυστηρό έλεγχο, δεν έχουν υποστεί αναφερόμενο ατύχημα και δεν έχουν ζημιές. Τα χαρακτηριστικά, οι ατέλειες και όλες οι υπόλοιπες απαραίτητες πληροφορίες παρατίθενται στη σελίδα περιγραφής του οχήματος κάθε αυτοκινήτου.

Ακόμα, όλα τα οχήματα της Carvana διαθέτουν πολιτική επιστροφής επτά ημερών- σε αντίθεση με την παραδοσιακή δοκιμαστική οδήγηση. Σύμφωνα με την Carvana, αυτό διασφαλίζει ότι οι πελάτες έχουν το σωστό χρονικό διάστημα για να διαπιστώσουν αν το όχημα ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Εκτός από την παράδοση κατ’ οίκον, οι πελάτες της Carvana στο Ρίτσμοντ και σε άλλες αγορές με “αυτόματο πωλητή” αυτοκινήτων μπορούν επίσης να επιλέξουν μια ημέρα και ώρα που τους βολεύει για να παραλάβουν το όχημά τους από την αυτόματη θέση διανομής αυτοκινήτων. Κατά την άφιξή τους, θα τους υποδεχτεί ένας υπάλληλος και θα λάβουν ένα αναμνηστικό νόμισμα Carvana για να ενεργοποιήσουν τη διαδικασία αυτόματης πώλησης και να παρακολουθήσουν το όχημά τους να κατεβαίνει μέσα από μια φωτισμένη δομή από το εσωτερικό του πύργου από γυαλί.

Οι πελάτες μπορούν επίσης να πουλήσουν το τρέχον όχημά τους στην Carvana και να λάβουν μια προσφορά, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσουν κάποιο άλλο όχημα. Για να πουλήσουν ένα όχημα, οι πελάτες εισάγουν  τον αριθμό πινακίδας κυκλοφορίας τους στο Carvana.com, απαντώντας σε μερικές ερωτήσεις, και στη συνέχεια η Carvana μπορεί να παραλάβει το όχημα και να τους φέρει μια επιταγή, το συντομότερο την επόμενη ημέρα.

Η διαδικτυακή εταιρεία λιανικής πώλησης μεταχειρισμένων οχημάτων Carvana ανακοίνωσε τα πρώτα τριμηνιαία κέρδη της από την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο τον Απρίλιο του 2017. Η εταιρεία κατέγραψε καθαρά κέρδη 45 εκατ. δολαρίων το δεύτερο τρίμηνο, μια στροφή από ζημίες 106 εκατ. δολαρίων το προηγούμενο έτος.

Η αποστολή της Carvana είναι να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αγοράζουν αυτοκίνητα, παρέχοντας στους πελάτες μας μια λύση αγοράς αυτοκινήτων που είναι διασκεδαστική, γρήγορη, δίκαιη και τροφοδοτείται από την τεχνολογία. Με τους αυτόματους πωλητές προσφέρει μια ξεχωριστή και άνετη εμπειρία για τους αγοραστές. Αυτός ο νεότερος “αυτόματος πωλητής” αυτοκινήτων είναι πολύ εντυπωσιακός και προηγμένος και είναι ο πρώτος του είδους του. Επιπλέον αυτόματοι πωλητές αυτοκινήτων υπάρχουν σε πολλές ακόμα πόλεις των ΗΠΑ, με την Carvana να δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 300 τοποθεσίες των ΗΠΑ.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.