19 Απρ 2024
READING

Η Nespresso αποτυπώνει την ουσία του δάσους σε κάθε κούπα αυτές τις γιορτές

4 MIN READ

Η Nespresso αποτυπώνει την ουσία του δάσους σε κάθε κούπα αυτές τις γιορτές

Η Nespresso αποτυπώνει την ουσία του δάσους σε κάθε κούπα αυτές τις γιορτές

Η Nespresso δείχνει στην πράξη την αφοσίωσή της στη φύση, με τη Limited edition συλλογή Gifts of the Forest

H Nespresso συνεργάζεται με την Κολομβιανή σχεδιάστρια μόδας Johanna Ortiz, για να μαγέψουν τους λάτρεις του καφέ με τη νέα ετήσια εορταστική συλλογή, η οποία φέτος είναι εμπνευσμένη από το δάσος. 

Αντλώντας έμπνευση από την ομορφιά και το βάθος των φυσικών δασών, η συλλογή «Gifts of the Forest» της Nespresso περικλείει την αφοσίωση τoυ brand στο πολύτιμο περιβάλλον, όπου καλλιεργείται ο καφές. Η συλλογή περιλαμβάνει μια γκάμα καφέδων limited edition για τα συστήματα Original και Vertuo, καθώς και αξεσουάρ που αποπνέουν το κλίμα των γιορτών, αποτελώντας ξεχωριστά και εμπνευσμένα δώρα για συγγενείς και φίλους. Επίσης, φέτος, οι λάτρεις του καφέ μπορούν να κάνουν τα δώρα τους γνωρίζοντας ότι η Nespresso προστατεύει το δάσος, ξεπερνώντας τις δεσμεύσεις της για τη γεωργοδασοκομία και συμβάλλοντας στην προστασία 10 εκατομμυρίων δέντρων στον Αμαζόνιο. 

Η Johanna Ortiz αναφέρει: «Για εμένα, το σχέδιο και η φύση είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και, γι’ αυτόν τον λόγο, αυτή η συνεργασία με άγγιξε προσωπικά. Επίσης, ο κολομβιανός καφές έχει πραγματικά μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και, καθώς είμαι ένθερμη υποστηρίκτρια του αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής, το γεγονός ότι η Nespresso ξεπερνάει τις δεσμεύσεις της για τη γεωργοδασοκομία και συμβάλλει στην προστασία 10 εκατομμυρίων δέντρων στον Αμαζόνιο, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να προχωρήσω σε αυτή τη συνεργασία. Στο σχεδιασμό της συλλογής, προσπάθησα να αποτυπώσω την ομορφιά του δάσους σε κάθε προϊόν, ενσωματώνοντας πλούσιους θόλους και σκούρες γήινες αποχρώσεις στα σχέδιά μου. Ήταν μια καταπληκτική διαδικασία και μια συνεργασία που ευχαριστήθηκα πολύ.» 

Εξερευνήστε και περιπλανηθείτε με τους καφέδες Forest Variations της Nespresso

Από φρούτα του δάσους μέχρι τα πλούσια δέντρα, η φετινή εορταστική σειρά καφέ περιλαμβάνει δύο αρωματικούς καφέδες και έναν black καφέ.

Ανακαλύψτε τις κρυμμένες γεύσεις του Forest Black

Ένας θόλος δέντρων σκεπάζει τον καφέ Forest Black, προστατεύοντας τη γεύση που περικλείει κάθε κόκκος. Ανακαλύψτε αυτό το χαρμάνι καφέδων που καλλιεργούνται στη σκιά, στην Κολομβία και άλλες μακρινές χώρες. Ένας πικάντικος espresso με εξωτικές νότες ξύλου θα μεταφέρει τους γευστικούς σας κάλυκες στα βάθη του δάσους.

Γευτείτε τα μούρα του δάσους με τον Forest Fruit Flavour

Μοιάζοντας με πολύτιμους λίθους του δάσους, τα φρούτα είναι τα δώρα που μας προσφέρουν τα δέντρα. Τα αρώματα ζουμερών μούρων κατακλύζουν αυτόν τον αρωματικό espresso, καθώς η επίγευση δημητριακών μεγάλης διάρκειας των ποικιλιών Arabica της Νότιας Αμερικής παίρνει μια εορταστική, γλυκιά νότα.

Απολαύστε τους θησαυρούς των δέντρων με τον Forest Almond Flavour

Ο καφές Forest Almond Flavour θα είναι η χαρά στις φετινές γιορτές. Με τη γλυκιά γεύση ξηρών καρπών που κρύβει αυτός ο espresso από ποικιλίες Arabica της Νότιας Αμερικής, ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε νότες αμυγδάλου που χαρακτηρίζονται από βανίλια και μια απαλή φρουτώδη γεύση στον βελούδινο χαρακτήρα δημητριακών αυτού του καφέ.

Πρωτοτυπήστε και απολαύστε τη συλλογή Gifts of the Forest με τα αποκλειστικά κοκτέιλ της Nespresso

Οι λάτρεις της Nespresso μπορούν να εκπλήξουν και να ενθουσιάσουν τους επισκέπτες τους με γευστικότατες συνταγές κοκτέιλ με καφέ Gifts of the Forest, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη βελτίωση της αισθητηριακής εμπειρίας. Κάθε συνταγή με καφέ είναι προσεκτικά επιλεγμένη από τη Nespresso, με τη συλλογή Gifts of the Forest κατά νου, και προσδίδει μια νότα φύσης και φινέτσας σε κάθε ποτήρι. Αν θέλετε να αντλήσετε έμπνευση για κοκτέιλ με καφέ, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.nespresso.com/recipes.

Τα δώρα του Δάσους

Αυτήν την εορταστική περίοδο, η Nespresso προσφέρει επίσης μια σειρά αξεσουάρ και δώρων περιορισμένης έκδοσης για να εκπλήξετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Διαλέξτε ανάμεσα στο εντυπωσιακό advent calendar, την πάνινη τσάντα & το σημειωματάριο, όλα με την υπογραφή της Johanna Ortiz

Ανταπόδοση στο δάσος 

Η Nespresso είναι περήφανη και για τη συνεργασία της με την Conservation International, με σκοπό την ανταπόδοση στο δάσος. Εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, η Nespresso έχει επικεντρωθεί στην προστασία της φύσης μέσα από έργα γεωργοδασοκομίας, για την προστασία των οικοσυστημάτων στα οποία βασίζονται οι φάρμες καφέ της. Θέλοντας να προχωρήσει πέρα από την καλλιέργεια καφέ και να υποστηρίξει τις τοπικές κοινότητες που αποκαλούν το δάσος σπίτι τους, η Nespresso ανακοινώνει τη συνεισφορά της στην προστασία 10 εκατομμυρίων δέντρων στο δάσος του Αμαζονίου, στη Λα Πεδρέρα της Κολομβίας. Το εγχείρημα αυτό γίνεται σε συνεργασία με την Conservation International και την κοινότητα Madroño της Λα Πεδρέρα. Η διαφύλαξη των δασών διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο όραμα βιωσιμότητας της Nespresso, το οποίο αφορά τη δημιουργία ενός φλιτζανιού καφέ που θα έχει θετικό αντίκτυπο στον κόσμο, από τον κόκκο του καφέ μέχρι το φλιτζάνι.

Η limited edition συλλογή Gifts of the Forest είναι διαθέσιμη online στο www.nespresso.com/gr και στις boutiques.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.