25 Απρ 2024
READING

Η Lush αποστασιοποιείται από τις πλατφόρμες social media

1 MIN READ

Η Lush αποστασιοποιείται από τις πλατφόρμες social media

Η Lush αποστασιοποιείται από τις πλατφόρμες social media

Το γνωστό brand καλλυντικών και ειδών περιποίησης Lush απενεργοποιεί τα εταιρικά προφίλ των λογαριασμών του στα social media (Instagram, Facebook, TikTok και Snapchat), έως ότου οι δημοφιλής πλατφόρμες θα είσαι σε θέση να παρέχουν ένα ασφαλέστερο περιβάλλον για όλους τους χρήστες.

Η νέα anti-social πολιτική της Lush, αποτελεί μια στάση διαμαρτυρίας κατά κάποιο τρόπο, όσον αφορά τις συνεχόμενες αποκαλύψεις σχετικά με τις επιπτώσεις που έχουν προκληθεί από τη χρήσης τους στη ψυχική υγεία των εφήβων, καθώς και της γενικότερης παραπληροφόρησης. Η εταιρεία αρνείται κατηγορηματικά να ακολουθήσει το συγκεκριμένο σκοτεινό δρόμο, χωρίς να ενθαρρύνει τέτοιου είδους συμπεριφορές και πρακτικές. Ακόμη υποστηρίζει ότι οι πλατφόρμες οφείλουν να βελτιώσουν σε βάθος τον τρόπο που λειτουργούν και προσεγγίζουν τους χρήστες, προτείνοντας να θεσπιστεί ακόμη και κάποια διεθνής νομοθετική ρύθμιση.

Διαβάστε επίσης: Social media – Facebook: ο εθισμός του σύγχρονου κόσμου

Σίγουρα δεν επιδιώκει να ενισχύσει το engagement υποστηρίζοντας τέτοιου είδους πρακτικές, προσκαλώντας τους χρήστες να γίνουν ακόλουθοι των social media της εταιρείας. Παρόλα αυτά η Lush ανέφερε ότι θα εστιάσει στην ανακάλυψη νέων μέσων σύνδεσης με τους χρήστες της, μέσω των πλατφορμών του Twitter, του YouTube και του Pinterest, καθώς και δημιουργώντας newsletters ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.