Η νέα καμπάνια της Instacart είναι μια ωδή στο οικογενειακό φαγητό

Η υπηρεσία παράδοσης ειδών παντοπωλείου που λειτουργεί μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, Instacart, παρουσίασε πρόσφατα την πρώτη της καμπάνια, στην οποία προβάλλει τον τρόπο που μπορούν να μοιραστούν την αγάπη οι άνθρωποι μέσω του φαγητού και να γιορτάσουν ιδιαίτερες στιγμές στο σπίτι.

Η καμπάνια με το όνομα “How Homemade is Made” περιλαμβάνει ένα σποτ 60 δευτερολέπτων  σε γνωστά τηλεοπτικά δίκτυα, καθώς και άλλες εφαρμογές όπως online βίντεο, δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, συνεργασίες με influencers, προγραμματιστικές διαφημίσεις και διαφημίσεις εκτός σπιτιού.

Αυτή η πρώτη ολοκληρωμένη καμπάνια της Instacart προβάλλει τη δύναμη των γευμάτων να φέρνουν τους ανθρώπους κοντά, ένα μήνυμα που συνάδει με τη βασική υπηρεσία παράδοσης ειδών παντοπωλείου της εταιρείας. Η διαφήμιση διάρκειας 60 δευτερολέπτων επικεντρώνεται στην εκτίμηση ενός άνδρα για το μαγείρεμα της μητέρας του, αποτυπώνοντας την αγάπη και τη χαρά που πηγάζει από μια αγαπημένη οικογενειακή συνταγή.

Η Instacart συνδυάζει την ταχύτητα και την ευκολία της τεχνολογίας με μια από τις πιο συναισθηματικά ηχηρές ανθρώπινες εμπειρίες: το κοινό γεύμα με τους αγαπημένους μας. Η εταιρία δηλώνει ότι ανέπτυξε την καμπάνια “How Homemade Is Made” για να αναδείξει πώς οι παραδοσιακές έννοιες του φαγητού, της οικογένειας και των κοινών γευμάτων που γνωρίζουμε ότι οι καταναλωτές αποζητούν, μπορούν όχι μόνο να συνδυαστούν παράλληλα με τη σύγχρονη τεχνολογία, αλλά και να τροφοδοτηθούν από αυτήν.

Η νέα καμπάνια της Instacart ενισχύει την υπηρεσία παράδοσης παντοπωλείου της εταιρείας και έρχεται εν μέσω της ανανέωσης της εικόνας και της νέας ταυτότητας της μάρκας.Η Instacart δήλωσε πρόσφατα ότι το διαφημιστικό κομμάτι της, το οποίο συνδέει περισσότερα από 2.500 εμπορικά σήματα καταναλωτικών προϊόντων, είναι έτοιμο να αποτελέσει μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μονάδες της εταιρείας το επόμενο έτος, καθώς επιδιώκει να γίνει μία από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές πλατφόρμες online παντοπωλείου στον κόσμο.

Η πανδημία ώθησε πολλούς ανθρώπους να εξασκήσουν τις μαγειρικές τους ικανότητες, καθώς τα εστιατόρια έκλεισαν και οι καταναλωτές έτρωγαν περισσότερα γεύματα στο σπίτι. Ορισμένοι στράφηκαν στην παράδοση ειδών παντοπωλείου προκειμένου να αποφύγουν τα γεμάτα κόσμο καταστήματα, οδηγώντας στην ώθηση της  ανάπτυξης εταιρειών όπως η Instacart.

Η Instacart είναι πλέον ο τρίτος μεγαλύτερος πάροχος ηλεκτρονικής παράδοσης ειδών παντοπωλείου στην Αμερική, συνεργάζεται με περισσότερους από 600 λιανοπωλητές της – και παραδίδει από σχεδόν 55.000 καταστήματα σε περισσότερες από 5.500 πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.