20 Απρ 2024
READING

Το νέο πρόγραμμα αναγεννητικής γεωργίας βαμβακιού της Ralph Lauren 

3 MIN READ

Το νέο πρόγραμμα αναγεννητικής γεωργίας βαμβακιού της Ralph Lauren 

Το νέο πρόγραμμα αναγεννητικής γεωργίας βαμβακιού της Ralph Lauren 

Το ίδρυμα Ralph Lauren και το Soil Health Institute εγκαινίασαν ένα πρόγραμμα αναγέννητικής γεωργίας βαμβακιού.Με στόχο την υποστήριξη της μακροπρόθεσμα βιώσιμης παραγωγής βαμβακιού στις ΗΠΑ, το πρόγραμμα σκοπεύει να εξαλείψει ένα εκατομμύριο μετρικούς τόνους διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα έως το 2026.

Το US Regenerative Cotton Fund (USRCF) χρηματοδοτείται με επιχορήγηση πέντε εκατομμυρίων δολαρίων από το Ralph Lauren Corporate Foundation. Η πρωτοβουλία σκοπεύει να εκπαιδεύσει και να ενθαρρύνει τους αγρότες να χρησιμοποιούν αναγεννητικές γεωργικές πρακτικές.Δεδομένου ότι το βαμβάκι αποτελεί περίπου το 80% των υλικών που χρησιμοποιεί η Ralph Lauren, η χρηματοδότηση του USRCF αποτελεί μέρος των στόχων της για την παγκόσμια αειφορία. Η μάρκα έχει δεσμευτεί να προμηθεύεται με βιώσιμο τρόπο το 100% των βασικών υλικών της μέχρι το 2025.

Το πρόγραμμα στοχεύει επίσης στο να διασφαλίσει ότι οι αγρότες θα αυξήσουν την κερδοφορία τους και θα δημιουργήσουν μακροπρόθεσμη αξία κατά την εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών. Αρχικά, ξεκινώντας από το Αρκάνσας, το Τέξας, το Μισισιπή και τη Τζόρτζια, το USRCF ελπίζει να επεκταθεί στη συνέχεια στην Αλαμπάμα, τη Βόρεια Καρολίνα, το Μιζούρι, την Καλιφόρνια και την Οκλαχόμα. Οι εννέα αυτές πολιτείες αντιπροσωπεύουν το 85% της παραγωγής βαμβακιού στις ΗΠΑ. 

Οι βελτιώσεις στην υγεία του εδάφους και τη δέσμευση για τον άνθρακα θα μετρηθούν με μια προσέγγιση που αναπτύχθηκε από το Soil Health Institute. Το USRCF θα δημιουργήσει επίσης προγράμματα καθοδήγησης για την επόμενη γενιά επιστημόνων και απασχολούμενων στη γεωργία και θα αλληλεπιδράσει με Κολέγια και Πανεπιστήμια προκειμένου να αυξήσει την πρόσβαση σε σταδιοδρομίες σε θέσεις λήψης αποφάσεων στη γεωργία των ΗΠΑ.Η Ralph Lauren είναι μια εταιρεία που ακολουθεί τις τάσεις, προσαρμόζεται στις ανάγκες των καταναλωτών και εξακολουθεί να εξελίσσεται παρά την πολύχρονη και πετυχημένη παρουσία της στη βιομηχανία της ένδυσης.

Συγκεκριμένα, συμμετέχει στην τάση που θέλει την μόδα να γίνεται σταδιακά ψηφιακή, πωλώντας ψηφιακά ρούχα στο metaverse, σε μια εφαρμογή που επιτρέπει στους ανθρώπους να δημιουργούν τρισδιάστατα avatars του εαυτού τους με βάση τη φωτογραφία τους και διάφορα άλλα προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά και, έπειτα, να αλληλεπιδρούν με άλλους χρήστες μέσω άμεσων μηνυμάτων, ειδήσεων και εμπειριών.Εκτός αυτού, έχει επεκταθεί στην second-hand αγορά, δημιουργώντας τη δική της υπηρεσία ενοικίασης που ονομάζεται The Lauren Look τον περασμένο Μάρτιο.

Για την εταιρεία, η εμπειρία του πελάτη είναι εξίσου σημαντική. Γι’αυτό και έχει επενδύσει στο πρόγραμμα κατ ‘απαίτηση παραγωγής που ονομάζεται Create-Your-Own, μέσω του οποίου επιδιώκει να αξιοποιήσει τη δυνατότητα μαζικής προσαρμογής με το λανσάρισμα της λειτουργίας “The Made-to-Order Polo” στον καταναλωτή.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.