24 Απρ 2024
READING

Από τη συνεργασία της Gap και του Walmart γεννιέται η συλλογή επίπλων «Home»

2 MIN READ

Από τη συνεργασία της Gap και του Walmart γεννιέται η συλλογή επίπλων «Home»

Από τη συνεργασία της Gap και του Walmart γεννιέται η συλλογή επίπλων «Home»

Μετά το launch της σειράς με είδη σπιτιού «Home» της Gap και του Walmart τον Ιούνιο, οι δυο εταιρείες παρουσιάζουν επιπλέον μια συλλογή επίπλων τις επόμενες εβδομάδες, με το όνομα Gap Home Furniture. Η συλλογή περιλαμβάνει περισσότερα από 150 έπιπλα, όπως καναπέδες, βάσεις τηλεόρασης, κεφαλάρια κρεβατιών και χαλιά. Το Gap Home Furniture θα διαθέτει έπιπλα ιδιαίτερα μοντέρνου στυλ, εμπνευσμένα κυρίως από την σκανδιναβική αισθητική.  

Παρόλο που η ιδέα συνεργασίας ανάμεσα σε δύο μεγάλες μάρκες δημιουργώντας μια κοινή νέα επωνυμία δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για την αγορά, καθώς και το Target συνεργάστηκε με τη Levi Strauss & Co. λανσάροντας ένα lifestyle brand, ορισμένοι εξέφρασαν αβεβαιότητα σχετικά με το εάν η Walmart θα αποτελέσει τον ιδανικό συνεργάτη για τη Gap. Είναι σίγουρο ότι μία τέτοιου είδους ενέργεια θα καταφέρει να εντείνει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού, μεταφράζοντάς σε πωλήσεις. Το ζήτημα όμως παραμένει: Είναι το Walmart ο ιδανικός συνεργάτης; Η συγκεκριμένη συνεργασία μοιάζει δυστυχώς ως μία βραχυπρόθεσμη ενέργεια της Gap και όχι ένα συνεκτικό μακροπρόθεσμο όραμα για το πού θέλει να φτάσει το εμπορικό σήμα.

Αν και η συνεργασία μπορεί να φαίνεται περίεργη για τη Gap, ειδικά όταν καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες να οικοδομήσει ξανά την εικόνα της, αυτό που της προσφέρει είναι πρόσβαση στην ευρεία καταναλωτική βάση του Walmart. Εν τω μεταξύ η Walmart τόνισε ότι η συλλογή Gap Home Furniture θα ενταχθεί πλήρως στις συλλογές των προϊόντων της.

Το Walmart θέλει να παρακινήσει τους καταναλωτές να συνεχίσουν να ανανεώνουν τους προσωπικούς τους χώρους, μια τάση που γεννήθηκε σε μεγάλο βαθμό την περίοδο της πανδημίας.

Διαβάστε επίσης: Τι μας διδάσκει η πορεία του Amazon και της Walmart που κυριαρχούν στο λιανικό εμπόριο; 

Η αρχική συλλογή Gap Home διέθετε περισσότερα από 400 προϊόντα και ενώ ήταν διαθέσιμη μόνο στο Walmart.com πλέον θα υπάρχει και στα φυσικά καταστήματα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.