25 Απρ 2024
READING

Γιάννης Δοξαράς CEO/Founder Warply «Δημιουργούμε τα trends για τα προγράμματα loyalty της επόμενης δεκαετίας»

3 MIN READ

Γιάννης Δοξαράς CEO/Founder Warply «Δημιουργούμε τα trends για τα προγράμματα loyalty της επόμενης δεκαετίας»

Γιάννης Δοξαράς CEO/Founder Warply «Δημιουργούμε τα trends για τα προγράμματα loyalty της επόμενης δεκαετίας»

Ο Γιάννης Δοξαράς είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Warply, ηγέτιδας εταιρείας στα προγράμματα loyalty και στις ψηφιακές πληρωμές στον κόσμο. Ο ίδιος διακρίνεται χαρακτηριστικά για την ευφυΐα και τη διορατικότητα του. Χαρακτηριστικά όσοι τον έχουν συναναστραφεί δηλώνουν ότι «είναι ένας από τους πιο genius ανθρώπους που έχουν γνωρίσει».

Έχοντας σπουδάσει θεωρητική φυσική σε UOA, NTUA και Πανεπιστήμιο του Cambridge, με δεκάδες δημοσιεύσεις, αρχικά διακρίθηκε σαν ένας από τους καλύτερους tech architects και στη συνέχεια ανέπτυξε τα επιχειρηματικά του σχέδια, καθώς είναι ένας από τους πρώτους start uppers στην Ευρώπη. Πλέον χαρακτηρίζεται ως ο “Mr. Loyalty της Ευρώπης”. 

Ο Γιάννης Δοξαράς έχει εμφυσήσει στη Warply τη φιλοσοφία του για διαρκή ανάπτυξη σε καινοτομία και νέες υπηρεσίες που έχουν αποτύπωμα στην κοινωνία και τον άνθρωπο, απλοποιώντας την καθημερινότητα και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής. Έχει πάντα το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον με μια μοναδική ικανότητα να διαβλέπει τα trendς ή και να τα δημιουργεί. «Από την ίδρυση της εταιρείας έως και σήμερα, είχα πάντα έναν βασικό στόχο, να προσφέρουμε στην κοινωνία υπηρεσίες που πραγματικά θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και θα απλοποιήσουν την καθημερινότητα των πολιτών. Μετά από μια δεκαετία σκληρής δουλειάς και προσπάθειας, πιστεύω και ότι το έχουμε καταφέρει – τόσο με μεγάλα στρατηγικά έργα ψηφιοποίησης του Δημοσίου φορέα όσο και με καινοτόμες υπηρεσίες όπως τα “Smart vending machines”, το “payments keyboard” κα. που έχουμε αναπτύξει και λανσάρει σε παγκόσμια κλίμακα.» 

Η Warply σήμερα είναι η κορυφαία εταιρεία στα προγράμματα loyalty, διακεκριμένη για συνεχόμενες χρονιές ως «Loyalty Agency of the Year” αλλά και “Loyalty Brand of the Year” και “Mobile Agency of the Year” – αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς  και ρίσκου, με το οποίο συνδέεται εξ’ ορισμού η επιχειρηματικότητα σύμφωνα με τον ίδιο. Βασικά σημεία διαφοροποίησης  της Warply είναι η συνολική ανάληψη του σχεδιασμού και της εκτέλεσης των προγραμμάτων διαχείρισης πελατειακής βάσης (CRM και Loyalty), καθώς επίσης και η εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα με την οποία έχει επανδρώσει την εταιρία ο Γ. Δοξαράς. 

Η Warply ξεχωρίζει για την καινοτομία και την τεχνογνωσία του mobile, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες στο χώρο, που είναι ακόμη παραδοσιακές στον τρόπο λειτουργίας τους. Προσφέρει την AI Loyalty & Customer Engagement πλατφόρμα “Warply Engage”, η οποία καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες ενός loyalty και CRM προγράμματος και παράλληλα παρέχει έτοιμες διασυνδέσεις με ταμειακά συστήματα για την αποδοχή ηλεκτρονικών πληρωμών και εξαργύρωση προνομίων (δωροκάρτες, αξιακά κουπόνια κτλ.).

Τα τελευταία χρόνια έχει εστιάσει στην παγκόσμια αγορά, καθώς εκεί φαίνεται ότι υπάρχουν περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες – Η Warply σήμερα αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα εξωστρεφούς επιχείρησης με πολύ γρήγορη ανάπτυξη στις αγορές του εξωτερικού με ευρεία παρουσία και διεθνείς συνεργασίες, όπως με την Mastercard globally. 

Από την έναρξη της πανδημίας ο Γιάννης Δοξαράς έλαβε την στρατηγική απόφαση η Warply να δώσει έμφαση και στην εγχώρια αγορά, ώστε να υποστηριχθεί  η προσπάθεια της Κυβέρνησης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας – σε τομείς όπως το τουρισμός, η υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι εξαγωγές και η απασχόληση/εργασία.

Ο Γιάννης Δοξαράς προβλέπει ότι στα επόμενα χρόνια θα παρατηρηθεί περεταίρω συγκέντρωση (consolidation) κυρίως στο κομμάτι των υπηρεσιών πληροφορικής. Μάλιστα, όσον αφορά τις ψηφιακές πληρωμές, η πρόβλεψη του είναι ότι έτσι θα διαμορφωθούν «όλες οι πληρωμές μέσα στην επόμενη πενταετία». Οι ψηφιακές πληρωμές είναι συνυφασμένες στην φύση της εταιρίας Warply και, μάλιστα, λόγω της πανδημίας COVID-19 επιταχύνθηκαν, καθιερώθηκαν και αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Συνεπώς, είναι αναμενόμενο να παραμείνει η τάση αυτή και να διαδοθεί ακόμα περισσότερο.

Ο Γ.Δοξαράς έχει ταυτίσει την πορεία του την δική του και της εταιρείας του με την καινοτομία και την τεχνολογία και το μέλλον ανήκει μόνο σε αυτούς που θα ακολουθήσουν αυτό τον δρόμο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.