20 Απρ 2024
READING

Η απόφαση της Boots να επενδύσει στην διαφήμιση

3 MIN READ

Η απόφαση της Boots να επενδύσει στην διαφήμιση

Η απόφαση της Boots να επενδύσει στην διαφήμιση

Η Boots ξεκινά μια νέα δραστηριότητα και θα προσφέρει στις μάρκες των προμηθευτών της διαφημιστικές υπηρεσίες μέσα απο τα κανάλια της με την έναρξη της διαφημιστικής της προσφοράς Boots Media Group. 

Βασισμένο στα πλούσια first-party δεδομένα του λιανοπωλητή που συλλέγονται από περισσότερα από 17 εκατομμύρια μέλη της κάρτας επιβράβευσης Advantage Card, το Boots Media Group έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα brands να μεγιστοποιήσουν την απόδοση της επένδυσης των διαφημιστικών τους δαπανών συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα, τη γνώση των δεδομένων και την αξιόπιστη μέτρηση. Οι μάρκες που συνεργάζονται με το media group θα αποκτήσουν πρόσβαση σε κανάλια που ανήκουν στην Boots, εντός και εκτός καταστήματος, ως μέρος ενός ευρύτερου συνδυασμού καναλιών που περιλαμβάνει κανάλια τρίτων σε ψηφιακή προβολή, βίντεο και κοινωνικά δίκτυα. Οι συνεργάτες του Boots Media Group θα αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφορίες για το κοινό και τους αγοραστές, καθώς και στον σχεδιασμό εκστρατειών και την ανάπτυξη δημιουργικού σχεδιασμού. 

Το γεγονός ότι το Boots Media Group συγκεντρώνει τα στοιχεία των δεδομένων, της δημιουργικότητας και της μέτρησης σε μία λύση, είναι σημαντικό, καθώς δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο αλλού στον τομέα του λιανικού εμπορίου.

Το Boots Media Group θα εστιάσει σε υφιστάμενους συνεργάτες και νέες μάρκες, τόσο μικρές όσο και μεγάλες. Ενώ η Boots διαθέτει ήδη παγκόσμια ονόματα όπως η L’Oréal, η Unilever, η Procter & Gamble και η Coty, ο λιανοπωλητής έχει προσθέσει 54 νέες μάρκες ομορφιάς κατά το περασμένο έτος.

Μέσω του Boots Media Group, οι πελάτες έχουν μια πολύ πιο ξεκάθαρη εικόνα της αγοράς και ακριβέστερη διαχείριση των επιδόσεων των προιόντων, οπότε ανεξάρτητα από το μέγεθος του συνεργαζόμενου προμηθευτή, το Boots Media Group μπορεί να προσφέρει κάτι σε όλους.Η πρόθεση είναι το Boots Media Group να είναι ευέλικτο και να εργάζεται σε μια βάση που ταιριάζει στον συνεργάτη. Ορισμένες μάρκες, για παράδειγμα, έχουν προϊόντα που απαιτούν εργασία σε εποχιακή βάση. Άλλες μπορεί να θέλουν να συμμετάσχουν σε μεγάλες εκστρατείες στις οποίες εργάζεται η Boots.

Το βασικό πλεονέκτημα του Boots Media Group είναι ο μεγάλος όγκος των πλούσιων first-party δεδομένων που κατέχει ο λιανοπωλητής για τα περισσότερα από 17 εκατομμύρια μέλη του προγράμματος επιβράβευσης. Η κάρτα Advantage Card, η οποία συμπληρώνει 25 χρόνια τον επόμενο χρόνο, αποτελεί “ζωτικής σημασίας μέρος” της στρατηγικής marketing, ιδίως όταν πρόκειται για την οικοδόμηση σχέσεων με τους πελάτες. Η γνώση των αγοραστικών προτιμήσεων των καταναλωτών σημαίνει ότι η Boots μπορεί να υιοθετήσει μια πιο εξατομικευμένη προσέγγιση, βοηθώντας τους συνεργάτες να προσαρμόσουν τις επικοινωνίες τους τόσο στα ιδιόκτητα όσο και στα third-party κανάλια. 

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.