16 Απρ 2024
READING

Μεγάλη επιτυχία για τα Cosmos Sport που εντάσσονται στην JD Sports Fashion Plc

2 MIN READ

Μεγάλη επιτυχία για τα Cosmos Sport που εντάσσονται στην JD Sports Fashion Plc

Μεγάλη επιτυχία για τα Cosmos Sport που εντάσσονται στην JD Sports Fashion Plc

Η επιτυχημένη πορεία της Cosmos Sport Α.Ε., εταιρείας πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών, επισφραγίζεται με την στρατηγική επένδυση ενός εκ των κορυφαίων Sportwear & Outdoor Retail Groups στον κόσμο, JD Sports Fashion Plc. 

Η Cosmos Sport Α.Ε., ιδρύθηκε το 1982 από τον Φ. Τσικνάκη, ξεκινώντας από 1 κατάστημα στη Χερσόνησο της Κρήτης και λειτουργεί σήμερα 61 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο κάτω από 4 omnichannel retail brands (Cosmos Sport, Sneaker10, Slamdunk, Sportsfactory) διαγράφοντας σημαντική αναπτυξιακή πορεία τα τελευταία χρόνια. Επίκεντρο της δραστηριότητας της είναι ο συνδυασμός κορυφαίων προϊοντικών συλλογών, ξεχωριστών καταστημάτων, ηγετικού eCommerce και καινοτόμων omnichannel υπηρεσιών. Η προσήλωση στην αποστολή «Together We make Cosmos A better Place» έχει διαμορφώσει μέχρι σήμερα μια μοναδική κουλτούρα διαρκούς βελτίωσης και ανάπτυξης ταλέντου υπό την ανθρωποκεντρική διοίκηση της οικογένειας Τσικνάκη και του στενού τους συνεργάτη Ν.Βαρβαδούκα.

Ο CEO της εταιρείας Μ. Τσικνακης δήλωσε “Η ένταξη της οικογένειας των Cosmos στην JD Fashion Plc είναι μια απόδειξη ότι η σκληρή δουλειά, το ταλέντο και οι αξίες οδηγούν πάντοτε στην πρόοδο. Η εταιρεία μας μπαίνει σε μια νέα επιχειρηματική σελίδα, σε ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι στηριγμένο στην κληρονομιά των αξιών μας, την ταλαντούχα διοικητική μας ομάδα και όλους τους 800 ανθρώπους μας σε Ελλάδα και Κύπρο”

Ο Peter Cowgill, Executive Chairman of JD Sports Fashion Plc, δήλωσε: “Είναι μια ακόμη συναρπαστική στρατηγική συνεργασία για την JD, που επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία μας στην Ευρώπη. Καλωσορίζουμε την έμπειρη και ικανή διοικητική ομάδα των Cosmos Sport στο Group μας και ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί”.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.