23 Απρ 2024
READING

Η Campbell καινοτομεί με μουσικούς κωδικούς QR στις συσκευασίες της 

3 MIN READ

Η Campbell καινοτομεί με μουσικούς κωδικούς QR στις συσκευασίες της 

Η Campbell καινοτομεί με μουσικούς κωδικούς QR στις συσκευασίες της 

Η Campbell’s συνεχίζει να εκσυγχρονίζει τα εμβληματικά της κουτιά σούπας, τα οποία η εταιρεία επανασχεδίασε φέτος το καλοκαίρι για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια. Η τελευταία προσθήκη στη συσκευασία είναι ένας κωδικός QR, μια τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας που έχει ξαναβγεί στην επιφάνεια καθώς η πανδημία κατέστησε την ανέπαφη σύνδεση προτεραιότητα για πολλούς καταναλωτές.

Για περισσότερα από 150 χρόνια, η Campbell συνδέει τους ανθρώπους μέσω των τροφίμων που αγαπούν. Γενιές καταναλωτών εμπιστεύονται την Campbell για την παροχή νόστιμων και προσιτών τροφίμων και ποτών. Η Campbell έχει μια κληρονομιά προσφοράς και δράσης υπέρ του περιβάλλοντος. Τώρα, συνεργάζεται με την Universal Music Group (UMG) για μια σειρά από κουτιά σούπας με ειδική σήμανση που ξεκλειδώνουν τραγούδια και πρόσθετο περιεχόμενο μέσω κωδικών QR. Οι κονσέρβες της Campbell θα έχουν μια ειδική ετικέτα και έναν κωδικό QR που οδηγεί τους καταναλωτές σε συνταγές, παρασκηνιακό περιεχόμενο και λίστες αναπαραγωγής που περιλαμβάνουν πρόσφατα ηχογραφημένα τραγούδια από καλλιτέχνες της UMG. 

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, γνωστοί καλλιτέχνες έχουν ηχογραφήσει κλασικά τραγούδια που θα κυκλοφορούν εβδομαδιαία και θα συνδυάζονται με τις αγαπημένες τους συνταγές. Αυτό επιτρέπει στη μάρκα να συνδεθεί με τους σύγχρονους καλλιτέχνες, ενώ παράλληλα αξιοποιεί την νοσταλγία για τα κλασικά τραγούδια.

Η μουσική σύνδεση που επιδιώκει να κάνει η εταιρία βασίζεται σε μια έρευνα σύμφωνα με την οποία το 73% των οικιακών μαγείρων ακούει μουσική κατά την προετοιμασία ενός γεύματος, ενώ το 1/3 αναφέρει τη μουσική ως πηγή έμπνευσης στην κουζίνα. Τα κουτιά με κωδικό QR θα επιτρέψουν στην Campbell’s να συνδεθεί με τους καταναλωτές που συνεχίζουν να προετοιμάζουν και να τρώνε περισσότερα γεύματα στο σπίτι, μια αλλαγή συμπεριφοράς που προκλήθηκε από την πανδημία και συνεχίζεται.

Η Campbell’s επεκτείνει τις κονσέρβες με κωδικό QR με έναν διαγωνισμό που επιτρέπει στους οπαδούς να υποβάλουν ένα τραγούδι για να κερδίσουν 20.000 δολάρια.  Ένας επώνυμος ιστότοπος με ένα ηχητικό κιτ εμπνευσμένο από την Campbell’s τον οποίο οι μουσικοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να κάνουν remix και να δημιουργήσουν νέα τραγούδια δίνει στην εταιρεία ένα ακόμη ψηφιακό σημείο επαφής για να συνδεθεί με τους καταναλωτές γύρω από τη μάρκα της.

Η εταιρεία εκσυγχρονίζει επίσης τη σύνδεσή της με τους κόσμους της τέχνης και της ποπ κουλτούρας σηματοδοτώντας επίσης τον επανασχεδιασμό των ετικετών της με μια συλλογή  συμβόλων (NFT) από την καλλιτέχνιδα Sophia Chang. Η συλλογή 100 τεμαχίων NFT που αξιοποιεί το ενδιαφέρον για την τεχνολογία, η οποία επιτρέπει μοναδικά ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που αποθηκεύονται σε μονάδες αποθήκευσης και έχει κατακτήσει τον κόσμο της τέχνης και της διαφήμισης. Όπως συμβαίνει με πολλές άλλες επώνυμες προσπάθειες NFT, η προσπάθεια της Campbell έχει ένα φιλανθρωπικό στοιχείο.

Η τελευταία προσπάθεια της Campbell συνδέει διάφορες τάσεις marketing που έχουν έρθει στο επίκεντρο, καθώς η πανδημία άλλαξε και επιτάχυνε τις αλλαγές στη συμπεριφορά των καταναλωτών, αλλά με τρόπο που μιλάει για την ποπ πολιτιστική σημασία των εμβληματικών ετικετών της. Αυτή η συνεργασία με την UMG συνεχίζει τις προσπάθειες της Campbell να εκσυγχρονίσει την εμβληματική της μάρκα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, η μάρκα συνδέθηκε με εκατομμύρια νέα νοικοκυριά, και με την επιστροφή στη δουλειά και το σχολείο να έχει ξεκινήσει, η ζήτηση των καταναλωτών για γρήγορα και εύκολα γεύματα συνεχίζει να αυξάνεται. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.