25 Απρ 2024
READING

Η Nestlé επεκτείνει τη σειρά vegan σε αυγά και γαρίδες 

1 MIN READ

Η Nestlé επεκτείνει τη σειρά vegan σε αυγά και γαρίδες 

Η Nestlé επεκτείνει τη σειρά vegan σε αυγά και γαρίδες 

Η Nestlé, η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων στον κόσμο, λάνσαρε δύο νέες προσθήκες στην plant-based γκάμα τροφίμων της για να αξιοποιήσει την ανάπτυξη της vegan και της χορτοφαγικής διατροφής: Vrimp και vEGGie. 

Η Vrimp είναι μια εναλλακτική γαρίδα από φύκια και μπιζέλια, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία έχει την “αυθεντική υφή και γεύση” των πραγματικών θαλασσινών. Εν τω μεταξύ, το vEGGie είναι ένα υγρό υποκατάστατο αυγού, φτιαγμένο με πρωτεΐνη σόγιας, το οποίο μπορεί να γίνει ομελέτα, όπως και τα πραγματικά αυγά. 

Τα προϊόντα αναπτύχθηκαν από ειδικούς σε θέματα έρευνας και ανάπτυξης (Ε&Α) στις ερευνητικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Ελβετία, παράλληλα με το κέντρο Ε&Α για μαγειρικά τρόφιμα στη Γερμανία. 

Και τα δύο προϊόντα αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ελβετία φέτος, μαζί με το υπάρχον προϊόν vegan τόνου της μάρκας, το Vuna, το οποίο είναι διαθέσιμο στη Γερμανία, την Ιταλία, τις Κάτω Χώρες και την Ελβετία.Τα vegan burgers και λουκάνικα της Nestlé σημειώνουν διψήφια αύξηση των πωλήσεων. Ο γενικός στόχος της Nestlé είναι να παρέχει μια φυτική πρωτεΐνη που θα αντικαταστήσει κάθε ζωική πρωτεΐνη εκεί έξω.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.