25 Απρ 2024
READING

Η Gucci ανοίγει το pop-up κατάστημα Gucci Circolo στο Λονδίνο, το Μιλάνο και το Βερολίνο

2 MIN READ

Η Gucci ανοίγει το pop-up κατάστημα Gucci Circolo στο Λονδίνο, το Μιλάνο και το Βερολίνο

Η Gucci ανοίγει το pop-up κατάστημα Gucci Circolo στο Λονδίνο, το Μιλάνο και το Βερολίνο

Στα πλαίσια του συνεχούς εορτασμού για τα εκατό της χρόνια, η Gucci ανοίγει μια σειρά από πειραματικά pop-up stores στο Λονδίνο, στο Μιλάνο και στο Βερολίνο. Αυτοί οι προσωρινοί χώροι προσφέρουν στους επισκέπτες πολυδιάστατες εμπειρίες, με κάθε κατάστημα να αντανακλά την πόλη στην οποία βρίσκεται.

Σε κάθε τοποθεσία υπάρχουν επιλεγμένα κομμάτια από τη συλλογή της Gucci 100 ready-to-wear, υποδήματα και αξεσουάρ, καθώς και τη νέα Gucci Lifestyle συλλογή στο Λονδίνο. Σε όλα τα καταστήματα θα βρίσκεται επίσης και ένα καφέ Gucci, στο χώρο του οποίου οι επισκέπτες θα μπορούν να εργαστούν, να κανονίσουν συναντήσεις και να συνδιαλλαχθούν.

Καθώς τα καταστήματα στοχεύουν στο να αντικατοπτρίσουν την πόλη καταγωγής τους, το κάθε ένα από αυτά περιέχει στοιχεία ειδικά σχεδιασμένα για την εκάστοτε τοποθεσία. Συγκεκριμένα, το Gucci Circolo Berlin εστιάζει στους δεσμούς του οίκου με τη μουσική και την φωτογραφία, καθώς διαθέσιμα για τους επισκέπτες είναι ένας διαδραστικός θάλαμος φωτογραφιών και ένα σαλόνι ακρόασης, ενώ το κατάστημα του Λονδίνου περιλαμβάνει ένα επιμελημένο βιβλιοπωλείο.

Αυτα τα προσωρινά καταστήματα ακολουθούν μια σειρά από τις εννοιολογικές πρωτοβουλίες του πολυτελούς οίκου στο διάστημα των τελευταίων μηνών, συμπεριλαμβανομένης και της πρόσφατης στροφής του στην αγορά μεταχειρισμένων και Vintage κομματιών μέσα από το καινούριο του site ηλεκτρονικών αγορών, το Vault. Επιπλέον, ο συγκεκριμένος οίκος μόδας διερευνά και την αγορά του Lifestyle, με την κυκλοφορία μιας συλλογής χαρτικών μέσω ενός pop up καταστήματος παράλληλα με την Design Week του Μιλάνου. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.