25 Απρ 2024
READING

Η Patagonia παρουσιάζει ταινία μεγάλου μήκους που εξερευνά την ταυτότητα φύλου

2 MIN READ

Η Patagonia παρουσιάζει ταινία μεγάλου μήκους που εξερευνά την ταυτότητα φύλου

Η Patagonia παρουσιάζει ταινία μεγάλου μήκους που εξερευνά την ταυτότητα φύλου

Η εταιρεία outdoor ρούχων Patagonia παρουσίασε ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας 70 λεπτών που ακολουθεί τον τρανς αθλητή Lor Sabourin, με την ελπίδα να διευρύνει την ιδέα του τι σημαίνει να είσαι ορειβάτης.Το “They/Them” παρακολουθεί τον Sabourin στα φαράγγια από ψαμμίτη της βόρειας Αριζόνα, καθώς ορειβατεί σε μια από τις πιο δύσκολες διαδρομές που έχει ακολουθήσει ποτέ.

Η αναρρίχηση έχει την ευκαιρία να παρέχει έναν ασφαλή χώρο για άτομα που δεν συμμορφώνονται με το φύλο να συμμετέχουν σε αθλήματα, επειδή το συγκεκριμένο άθλημα δεν είναι τόσο έντονα έμφυλο όσο άλλα, ειδικά στον υπαίθριο χώρο.

Στόχος της ταινίας είναι να δημιουργήσει στους θεατές την επιθυμία να σκεφτούν πώς μπορούν να συμβάλλουν στο να αισθάνεται η κοινότητά τους πιο ασφαλής, όχι μόνο για τα τρανς άτομα, αλλά και για οποιονδήποτε μπορεί να ανησυχεί για την ασφάλειά του.

Η Patagonia, γενικά, επιδιώκει να αναδεικνύει ιστορίες που δείχνουν την ομορφιά του πλανήτη μας και τους αθλητές και ακτιβιστές που αγκαλιάζουν τα δώρα του. Κατανοεί το μέγεθος της δουλειάς που πρέπει να κάνει για να καταστήσει τις αθλητικές και υπαίθριες κοινότητές της inclusive για όλους, και είναι δεσμευμένη σε αυτόν τον στόχο.

Η εταιρεία γενικότερα και διαχρονικά χρησιμοποιεί την δύναμή της ως ένα “βάθρο” για να αφυπνίσει για θέματα σχετικά με το περιβάλλον. Από το 1986, δωρίζει 10% των κερδών της σε κινήματα υπέρ του καλού της κοινότητας.Το ξεκάθαρο με την Patagonia είναι ότι δουλεύει και ενεργεί ώστε η πραγματική της κληρονομιά να είναι η στάση της προς το περιβάλλον και τους ανθρώπους της, κάτι που ολόκληρη η βιομηχανία θα έπρεπε να υιοθετήσει.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.