24 Απρ 2024
READING

Lexus | η νέα καμπάνια εμπνευσμένη από το “Eternals” της Marvel

2 MIN READ

Lexus | η νέα καμπάνια εμπνευσμένη από το “Eternals” της Marvel

Lexus | η νέα καμπάνια εμπνευσμένη από το “Eternals” της Marvel

Η Lexus δημιούργησε μια νέα καμπάνια marketing που τοποθετεί έναν ήρωα από την επερχόμενη ταινία της Marvel “Eternals” πίσω από το τιμόνι ενός οχήματος της. Η πολυτελής σειρά που ανήκει στην Toyota είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης αυτοκινήτων της ταινίας, όπου κάνουν την εμφάνισή τους δύο από τα οχήματά της.

Η διαφήμιση έχει τίτλο “Parking Spot” και απεικονίζει τον χαρακτήρα του Kumail Nanjiani Kingo να προσπαθεί να βρει το σωστό μέρος για να παρκάρει κατά τη διάρκεια μιας έντονης μάχης στην πόλη και δέχεται την επίπληξη επειδή άργησε. Το σύντομο φιλμ σκηνοθέτησαν οι σκηνοθέτες των τις πρόσφατων συνεχειών των “Avengers” “Infinity War” και “Endgame”. Μια περικοπή 30 δευτερολέπτων του διαφημιστικού σποτ θα προβληθεί στη τηλεόραση.

Και άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να εμβαθύνουν τους δεσμούς τους με ταινίες του Hollywood, καθώς οι κινηματογραφικές αίθουσες ανοίγουν ξανά και τα στούντιο διοχετεύουν περισσότερα χρήματα για την προώθηση νέων κυκλοφοριών και σειρών streaming. Η ανταγωνίστρια της Toyota, Hyundai, έχει συνάψει συμφωνία με την ιδιοκτήτρια των Marvel Studios Disney, η οποία έχει καταστήσει το εμπορικό σήμα των σούπερ ηρώων σημαντικό μέρος του marketing της το 2021. 

Η Lexus έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και στο παρελθόν. Πριν από την κυκλοφορία της ταινίας “Black Panther” το 2017, η εταιρεία δημιούργησε προσαρμοσμένα μοντέλα αυτοκινήτων με θέμα την ταινία.

https://www.youtube.com/watch?v=7i4EeyCpc50

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.