25 Απρ 2024
READING

Η Uber άνοιξε ένα online κατάστημα με βάση την εποχικότητα 

2 MIN READ

Η Uber άνοιξε ένα online κατάστημα με βάση την εποχικότητα 

Η Uber άνοιξε ένα online κατάστημα με βάση την εποχικότητα 

Η Uber άνοιξε το πρώτο επίσημο online θεματικό κατάστημα απευθείας μέσω της πλατφόρμας Uber Eats και το νέο «The Holiday Shop» θα προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της Uber Eats να παραγγείλουν εποχιακά είδη online και να παραδοθούν απευθείας στο σπίτι τους.

Από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, το The Holiday Shop  επιτρέπει στους πελάτες της Uber Eats στο Λος Άντζελες, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια και στο West Palm Beach της Φλόριντας να παραγγείλουν διάφορα αντικείμενα με θέμα το Halloween μέσω της εφαρμογής Uber Eats. Επιπλέον οι πελάτες θα μπορούν να αναζητούν τα Halloween αντικείμενά τους χρησιμοποιώντας σχετικά emojis, όπως κολοκύθες και φαντάσματα. Κατά τη διαδικασία της παραγγελίας οι καταναλωτές πληκτρολογούν το σχετικό emoji στη γραμμή αναζήτησης στην εφαρμογή Uber Eats και απευθείας εμφανίζονται οι διαθέσιμες πόλεις όπου βρίσκεται το The Holiday Shop. Οι κάτοχοι Uber Pass και Eats Pass έχουν μηδενικά έξοδα αποστολής για επιλεγμένες παραγγελίες 15$ και άνω.

Μετά την περίοδο του Halloween το θεματικό κατάστημα θα προσαρμοστεί με τα δεδομένα των Χριστουγέννων, ενώ θα συνεχίσει να κινείται και να προσαρμόζεται λαμβάνοντας υπόψη πάντα την εποχικότητα ενώ επεκτείνεται σε περισσότερες αγορές. Για την επερχόμενη χειμερινή περίοδο των Χριστουγέννων διακοπών, το The Holiday Shop θα παρέχει τα Mr. Jingles Christmas Trees. 

Ολοένα και περισσότερες on-demand delivery πλατφόρμες ανοίγουν ψηφιακά καταστήματα συνδυάζοντας την επιλεγμένη ποικιλία και το γρήγορο fulfillment διαφόρων αγαθών μέσω sites και apps, τα οποία κατά κύριο λόγο διατίθενται στα φυσικά καταστήματα. Συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2020, το DoorDash πραγματοποίησε ένα πρωτοποριακό βήμα ανοίγοντας τις δικές του online βιτρίνες. Το γνωστό on-demand delivery DashMart προσφέρει απαραίτητα προιόντα για το σπίτι καθώς και διάφορα τοπικά προϊόντα. Ακόμη τον Σεπτέμβριο του 2021, το Instacart συνεργάστηκε με την Kroger ανοίγοντας ένα ηλεκτρονικό on-demand delivery κατάστημα ψιλικών. Η υπηρεσία Kroger Delivery Now διαθέτει μια συλλογή από 25.000 convenience είδη από το απόθεμα της Kroger και εκπληρώνει παραγγελίες από το υπάρχον δίκτυο των παντοπωλείων από περισσότερα από 2.700 καταστήματα. 

Βασικός στόχος αποτελεί να γίνει η Uber ένας προορισμός στον οποίο οι πελάτες μπορούν να βασίζονται για να αποκτήσουν οτιδήποτε χρειάζονται τη στιγμή που το χρειάζονται, δημιουργώντας ένα Holiday Shop που προσφέρει εποχικά είδη για κάθε είδους περίσταση. Τα τελευταία χρόνια βέβαια η πελατειακή βάση της εταιρείας ενδιαφέρθηκε περισσότερο για την παράδοση των προϊόντων και όχι για την είσοδό της στην αγορά των φυσικών καταστημάτων. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.