25 Απρ 2024
READING

Το νέο κατάστημα M&M’s στο Βερολίνο δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη της μάρκας 

2 MIN READ

Το νέο κατάστημα M&M’s στο Βερολίνο δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη της μάρκας 

Το νέο κατάστημα M&M’s στο Βερολίνο δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη της μάρκας 

Τα M&M’s έφτασαν τώρα και στο Βερολίνο. Το εμβληματικό brand καραμελών που βρίσκεται στην αγορά εδώ και 80 χρόνια, άνοιξε ένα νέο πολύχρωμο κατάστημα σχεδόν 10.000 τετραγωνικών μέτρων στο Kurfürstendamm γνωστό και ως Ku’damm, σε έναν από τους πιο γνωστούς και δημοφιλέστερους εμπορικούς δρόμους του Βερολίνου.

Το νέο κατάστημα είναι επηρεασμένο από την artistic νότα της πόλης, προσθέτοντας αρκετά βιωματικά και διαδραστικά στοιχεία σχεδιασμένα με στόχο να προσφέρουν στους επισκέπτες μια συναρπαστική και διασκεδαστική αλλά κυρίως βιωματική εμπειρία. 

Το κατάστημα διαθέτει μια σειρά από διαδραστικές εμπειρίες όπως έναν «Wall of Chocolate», διάφορα προϊόντα merchandise καθώς και το «M&M’S Sweet Moves», τα οποία ωθούν τους επισκέπτες να εκφράσουν  διάφορες πτυχές της προσωπικότητάς τους και όλα αυτά με την υπογραφή της M&M’s.

Επίσης μέσα στο κατάστημα υπάρχει το πρώτο M&M’s Café, όπου οι πελάτες μπορούν να επιλέγουν τις αγαπημένες τους γεύσεις M&M’s και να τις προσθέτουν στο παγωτό τους. Μερικές ακόμη μοναδικές δυνατότητες στο κατάστημα περιλαμβάνουν έναν graffiti τοίχο εμπνευσμένο από το Τείχος του Βερολίνου, αποτελώντας το ιδανικό background για τη λήψη της τέλειας φωτογραφίας. Τον Απρίλιο, η M&M’s άνοιξε ένα ακόμη νέο κατάστημα 8.000 τετραγωνικών μέτρων στο Mall of America.

Η M&M’S πιστεύει σε έναν κόσμο όπου όλοι αισθάνονται ότι ανήκουν κάπου, ενώ παράλληλα η έννοια της διασκέδασης είναι ο πιο ισχυρός τρόπος για να έρθουν οι άνθρωποι κοντά ο ένας στον άλλον, τονίζοντας την αξία της προσωπικότητας και της ατομικότητας του κάθε ανθρώπου. Το κατάστημα του Βερολίνου θα ενταχθεί στις υπάρχουσες τοποθεσίες της M&M’S σε όλη τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης, του Λας Βέγκας, του Λονδίνου και της Σαγκάης.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.