19 Απρ 2024
READING

Μία διαφορετική διαφημιστική καμπάνια της Crocs

2 MIN READ

Μία διαφορετική διαφημιστική καμπάνια της Crocs

Μία διαφορετική διαφημιστική καμπάνια της Crocs

Ο Οκτώβριος γνωστός και ως «Cro October» για την Crocs, είναι ο μήνας όπου πραγματοποιούνται προωθητικές ενέργειες προσθέτοντας ψηφιακές δυνατότητες εντός των καταστημάτων, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν τόσο την αφοσίωση όσο και τις πωλήσεις του brand. 

Η διαφημιστική καμπάνια θα διαρκέσει 31 ημέρες και θα περιλαμβάνει την πρώτη παγκόσμια συνεργασία της εταιρείας με το Bitmoji, την πλατφόρμα για τη δημιουργία εξατομικευμένων ψηφιακών avatar. Μέσω αυτής της συνεργασίας οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να εξοπλίσουν τα Bitmoji τους με αντικείμενα από τη νέα ψηφιακή συλλογή παπουτσιών της Crocs και της Jibbitz. Το συγκεκριμένο content θα είναι διαθέσιμο στους καταναλωτές στο Snapchat και στην εφαρμογή του Bitmoji από τις 13 Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν διάφορα events συμπεριλαμβανομένων των Crocs trivia τόσο στα social media κοινωνικά όσο και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής της Crocs για ολόκληρο τον μήνα. Επιπλέον οι πελάτες θα μπορούν να μοιραστούν το Crocs περιεχόμενό τους στα social media χρησιμοποιώντας το tag το @crocs, το οποίο θα τους δώσει την ευκαιρία να λάβουν διάφορες εκπλήξεις ή να προβληθούν στα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Crocs. Ακόμη όλο αυτό θα ενισχυθεί μέσω της επερχόμενη «Croc Day» μία γιορτή της εταιρείας, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 23 Οκτωβρίου, αποκαλύπτοντας τα νέα προϊόντα της εταιρείας.  

Η Crocs αυξάνει ακόμη περισσότερο την προωθητική της δραστηριότητα, καθώς κατά τη διάρκεια του event του New York Fashion Week Εβδομάδας, η Crocs συνεργάστηκε με την πλατφόρμα Afterpay για να αποκαλύψει μια exclusive συλλογή προϊόντων της.

Όχι μόνο η Crocs αλλά και άλλες εταιρείες κατευθύνονται προς μία ολοένα και πιο δημοφιλής τάση του λιανεμπορίου. Συγκεκριμένα τον Αύγουστο ο οίκος Ralph Lauren συνεργάστηκε με την εφαρμογή παγκοσμίου βεληνεκούς avatar Zepeto παρέχοντας στους πελάτες έναν εξατομικευμένο virtual κόσμο. Γνωστή ως Ralph Lauren x Zepeto, η συνεργασία αποτελείται από μια ψηφιακή συλλογή ενδυμάτων και έναν θεματικό εικονικό κόσμο όπου τα ρούχα του Ralph Lauren αντιπροσωπεύονται με έναν ιδιαίτερο virtually τρόπο. Τον Ιούνιο του 2021 η PacSun συνεργάστηκε με την Melon και την παγκόσμια πλατφόρμα παιχνιδιών Roblox διαθέτοντας επιλεγμένα είδη ένδυσης στο Roblox Avatar Marketplace.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.