25 Απρ 2024
READING

Η νέα καμπάνια της Hyundai που απεικονίζει τη ζωή των εργαζομένων και των πελατών της

2 MIN READ

Η νέα καμπάνια της Hyundai που απεικονίζει τη ζωή των εργαζομένων και των πελατών της

Η νέα καμπάνια της Hyundai που απεικονίζει τη ζωή των εργαζομένων και των πελατών της

Η Hyundai παρουσιάζει μια σειρά φωτογραφικών και βιντεοσκοπημένων πορτραίτων ιδιοκτητών οχημάτων και εργαζομένων σε όλο τον οργανισμό στο πλαίσιο μιας νέας πολυκαναλικής εκστρατείας.Το δημιουργικό αποτύπωσε η παγκοσμίου φήμης φωτογράφος Annie Leibovitz, η οποία επικεντρώθηκε στην αφήγηση των ιστοριών των ανθρώπων που συμμετέχουν.

Τα πορτραίτα βρίσκονται στο HyundaiJourneys.com, με συμπληρωματικά βίντεο που εμβαθύνουν στις ζωές τους.Η Hyundai θα συνεργαστεί επίσης με γνωστή εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης για να προωθήσει τη διαδικτυακή προβολή της καμπάνιας, η οποία προβάλει την αυτοκινητοβιομηχανία να επιδιώκει να εξανθρωπίσει τη μάρκα της προκειμένου να κερδίσει την εκτίμηση των καταναλωτών.

Μέσω του “Journeys”, όπως ονομάζεται η καμπάνια, η Hyundai προσπαθεί να τοποθετηθεί ως μια μάρκα που νοιάζεται για την πελατεία της. Οι πελάτες θέλουν ολοένα και περισσότερο να συνδέονται με μάρκες που επιδεικνύουν πρότυπες αξίες και συμπεριφορές. Αφιερώνοντας μια ολόκληρη καμπάνια στις ιστορίες πίσω από τους ανθρώπους που συνδέονται με τη μάρκα, η Hyundai θα μπορούσε να προσεταιριστεί τους δυνητικούς πελάτες και να ενισχύσει τις σχέσεις που έχει με τους ήδη υπάρχοντες.

Η μάρκα αυτοκινήτων προβάλλει επίσης τους υπαλλήλους της ως μέρος της προσπάθειας, γεγονός που θα μπορούσε να ενσταλάξει περαιτέρω την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Καθώς κάθε εβδομάδα φαίνεται να ξεσπούν νέες ιστορίες σχετικά με την κακομεταχείριση ή την εκμετάλλευση των εργαζομένων, μεγάλες εταιρείες όπως η Hyundai βρίσκονται στο μικροσκόπιο του κοινού και, ως εκ τούτου, θα μπορούσαν να κερδίσουν την εύνοια δείχνοντας ανθρώπινο πρόσωπο προς τους υπαλλήλους τους.

Επιπλέον, η συμμετοχή της Leibovitz προσδίδει αναγνωρισιμότητα και βαρύτητα που θα μπορούσε να αυξήσει την απήχηση των ιστοριών της καμπάνιας. Η Leibovitz είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες φωτογράφους πορτραίτων, γνωστή για την αποτύπωση διασημοτήτων  όπως ο John Lennon και η Kim Kardashian.

Η Hyundai έχει απασχολήσει τους καταναλωτές μέσω μιας σειράς δημιουργικών ενεργοποιήσεων. Η μάρκα αυτοκινήτων εισήχθηκε ακόμα στο metaverse πρόσφατα, με μια καμπάνια στην πλατφόρμα παιχνιδιών Roblox και νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι κυκλοφόρησε μια σειρά διαφημίσεων με πρωταγωνιστές τους ήρωες του Marvel Studio. Αυτή η τελευταία προσπάθεια αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης δημιουργικής συνεργασίας της Hyundai με τη Disney.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.