20 Απρ 2024
READING

Τα νέα προϊόντα που ανακοίνωσε το Amazon 

3 MIN READ

Τα νέα προϊόντα που ανακοίνωσε το Amazon 

Τα νέα προϊόντα που ανακοίνωσε το Amazon 

Το Amazon διοργάνωσε μια εκδήλωση πρόσφατα όπου ανακοίνωσε πολλά νέα προϊόντα. Μερικά από αυτά είναι τα εξής:

Έξυπνος θερμοστάτης

Το Amazon κατασκευάζει έναν θερμοστάτη, ο οποίος θα είναι συμβατός με την Alexa, επιτρέποντάς σας να τον ελέγχετε μέσω αυτής, με μόλις 60 δολάρια.

Echo Show 15

Ένα Echo Show που προβάλλεται στον τοίχο και μοιάζει με μια κορνιζα, με σκοπό να ενσωματώνεται στο δωμάτιο. Παρέχει πρόσβαση με ένα πάτημα σε λειτουργίες όπως υπενθυμίσεις, ημερολόγια και στιγμιότυπα από κάμερες ασφαλείας. Το κόστος ανέρχεται στα 250 δολάρια.

Προσαρμοσμένη ανίχνευση ήχου

Πλέον είναι εφικτό να διδαχτεί η Alexa να αναγνωρίζει νέους ήχους και να εκτελεί ενέργειες όταν τους ακούει. Για παράδειγμα μπορεί να διδαχθεί να αναγνωρίζει τον ήχο που κάνει το ψυγείο όταν μένει ανοιχτό και να στέλνει μια ειδοποίηση.

Amazon Glow

Εμπνευσμένη από τις βιντεοκλήσεις της πανδημίας με μέλη της οικογένειας που μένουν μακριά, το Amazon κατασκευάζει ένα διαδραστικό tablet/προβολέα για παιδιά και οικογένειες. Η οθόνη συνδέει το παιδί με ένα απομακρυσμένο μέλος της οικογένειας, ενώ ένας ενσωματωμένος προβολέας προβάλλει ένα παιχνίδι στην επιφάνεια αφής μπροστά του. Το μέλος της οικογένειας στην άλλη άκρη της βιντεοκλήσης μπορεί να παίξει μαζί του ενώ συνομιλούν, αλληλεπιδρώντας με το παιχνίδι μέσω tablet. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει με αρχική τιμή στα 250 δολάρια.

Halo View

Το Amazon βουτάει βαθύτερα στο χώρο της άσκησης/υγείας, αυτή τη φορά λανσάροντας ένα αδιάβροχο βραχιόλι τύπου Fitbit, αξίας 80 δολαρίων, με ενσωματωμένη οθόνη. Θα λανσάρει επίσης το μια συλλογή εκατοντάδων προπονήσεων βίντεο καθώς και ένα πρόγραμμα, το οποίο προορίζεται να βοηθήσει στον προγραμματισμό γευμάτων και στις αγορές τροφίμων.

Ιπτάμενη κάμερα ασφαλείας

To Amazon διαθέτει προς πώληση πλέον μια κάμερα τύπου drone που πετάει γύρω από το σπίτι για να καταγράφει υλικό όσο οι ιδιοκτήτες λείπουν. 

Εικονικός φύλακας ασφαλείας

Η Ring θα ξεκινήσει μια συνδρομητική υπηρεσία παρακολούθησης για τα κουδούνια και τις εξωτερικές κάμερες της. Μόλις αποκτήσουν πρόσβαση σε μια συγκεκριμένη κάμερα, οι “πράκτορες Virtual Security Guard” της Ring μπορούν να ανταποκριθούν στις ειδοποιήσεις επικοινωνώντας με όποιον βλέπουν, ενεργοποιώντας τη σειρήνα της συσκευής ή καλώντας τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Νέα προϊόντα του Blink

Σε συνεργασία με την Blink η Amazon ανακοίνωσε ένα έξυπνο κουδούνι θυροτηλεόρασης αξίας 50 δολαρίων, ένα στήριγμα προβολέα αξίας 40 δολαρίων για την υπάρχουσα εξωτερική κάμερα και ένα στήριγμα ηλιακού πάνελ αξίας 50 δολαρίων.

Astro

To Amazon κατασκευάζει ένα ρομπότ που θα κινείται μέσα στο σπίτι. Αρχικά θα πωλείται για 999 δολάρια όμως η τιμή θα αυξηθεί. Από τη χαρτογράφηση του σπιτιού μέχρι τις δυνατότητες ασφαλείας, υπάρχουν πολλές νέες δυνατότητες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.