25 Απρ 2024
READING

Το LinkedIn δοκιμάζει μια νέα επί πληρωμή υπηρεσία εκδηλώσεων 

2 MIN READ

Το LinkedIn δοκιμάζει μια νέα επί πληρωμή υπηρεσία εκδηλώσεων 

Το LinkedIn δοκιμάζει μια νέα επί πληρωμή υπηρεσία εκδηλώσεων 

Το LinkedIn πρόσφατα παρουσίασε μια νέα καμπάνια γύρω από τους δημιουργούς για να φέρει περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο και δέσμευση στην πλατφόρμα του. Αυτή δεν είναι η μόνη προσπάθεια που καταβάλλει για να φέρει περισσότερη δραστηριότητα στον ιστότοπο δικτύωσης. Έχει γίνει γνωστό ότι το LinkedIn διεξάγει επίσης μια δοκιμή γύρω από εκδηλώσεις επί πληρωμή.

Το LinkedIn θα πουλάει εισιτήρια για εκδηλώσεις, καθώς και όσοι διοργανώνουν τις εκδηλώσεις θα έχουν ένα σύστημα ελέγχου για να μπορούν να παρακολουθούν πώς εξελίσσονται αυτές οι πωλήσεις, πόσα κερδίζουν, και φυσικά στη συνέχεια θα μπορούν να διαχειρίζονται οι ίδιοι τις εκδηλώσεις. Το LinkdIn δήλωσε ότι εν μέσω του μεταβαλλόμενου κόσμου της εργασίας και της μετάβασης σε ένα σχεδόν εξ αποστάσεως εργατικό δυναμικό, οι εκδηλώσεις του έχουν σημειώσει αλματώδη ανάπτυξη, με εκατομμύρια ανθρώπους να παρακολουθούν μια εκδήλωση. Επίσης, έχει δηλωθεί ότι το LinkdIn είναι δεκτικό σε σχόλια των μελών και των πελατών ώστε να δοκιμάζει νέους τρόπους για να βελτιώνει την εμπειρία, καθώς επίσης ότι διερευνά επιλογές για την πληρωμή των εκδηλώσεων με βάση τα σχόλια των διοργανωτών εκδηλώσεων.

Αυτό ενδεχομένως αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης αναμόρφωσης που θέλει να κάνει η εταιρεία γύρω από τις υπηρεσίες βίντεο και ήχου, οπότε αυτές πιθανότατα θα εδραιώσουν την υπηρεσία εκδηλώσεων, οι οποίες είναι ακόμα υπό ανάπτυξη. Το LinkedIn εδώ και χρόνια εργάζεται μέσα και γύρω από τις εκδηλώσεις, ξεκινώντας με τον ιστότοπο Events που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2019, πριν από τις μέρες της πανδημίας και με έμφαση στις προσωπικές συναντήσεις. Μερικούς μήνες μετά την πανδημία COVID-19, επισημοποίησε μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους χρησιμοποιείται σε εικονικές εκδηλώσεις, με την έναρξη διαδικτυακών δημοσκοπήσεων και εκδηλώσεων με βίντεο που είχαν ως στόχο την εικονική δέσμευση.

Εξαιτίας αυτού και της θέσης του ως κοινωνικό δίκτυο για όσους δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε αυτό, το LinkedIn είχε ήδη μια ισχυρή, και αρκετά φυσική, σύνδεση με εκδηλώσεις – τόσο με μεγαλύτερες βιομηχανικές εκθέσεις ή συνέδρια όσο και με μικρότερες. Χρησιμοποιείται από πολλές μεγάλες εκδηλώσεις για τη διαχείριση των συνδέσεων σύνδεσης των συμμετεχόντων, καθώς οι άνθρωποι μοιράζονται περιεχόμενο από εκδηλώσεις στο LinkedIn, και όσοι πηγαίνουν σε συνέδρια το χρησιμοποιούν για να συνεχίσουν τη δικτύωσή τους αφού έχουν εμπλακεί αυτοπροσώπως εξ’ αποστάσεως. 

Συνεπώς, είναι λογικό για την επιχείρηση LinkedIn να εξετάσει πώς και αν θα μπορούσε να γίνει ένας πιο ενεργός, κεντρικός συμμετέχων σε αυτή τη διαδικασία, κατέχοντας και φιλοξενώντας η ίδια την εμπειρία των εκδηλώσεων, διαδικασία που, ίσως, να αποβεί και κερδοφόρα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.