24 Απρ 2024
READING

Η Coca-Cola παρουσιάζει την καινούργια της πλατφόρμα και καμπάνια “Real Magic” 

2 MIN READ

Η Coca-Cola παρουσιάζει την καινούργια της πλατφόρμα και καμπάνια “Real Magic” 

Η Coca-Cola παρουσιάζει την καινούργια της πλατφόρμα και καμπάνια “Real Magic” 

Ο κολοσσός των αναψυκτικών Coca-Cola λάνσαρε το νέο του σλόγκαν, “Real Magic”, στο πλαίσιο της ανανεωμένης πλατφόρμας του εμπορικού της σήματος, καθώς καταγράφει ισχυρές πωλήσεις και κέρδη.Η Coca-Cola Company δηλώνει ότι η νέα πλατφόρμα της μάρκας αντανακλά μεγαλύτερες αλλαγές στον τρόπο επικοινωνίας της. Συγκεκριμένα, ο στόχος είναι να ξεφύγει η επικοινωνία από το πλαίσιο κυρίως μέσω εκπομπής και να δημιουργούνται περισσότερο εμπειρίες για τους καταναλωτές.

Το όραμα των καμπανιών της Coca-Cola, όπως δήλωσε, είναι να δημιουργήσει περισσότερες ατομικές στιγμές εναρμονισμένες με τα σημεία πάθους των ανθρώπων, με την κουλτούρα και επίσης με την κύρια, βασική εστίαση ως επιχείρηση, που είναι τα γεύματα και το διάλειμμα από τη δουλειά, το σχολείο, την καθημερινότητά. Έτσι,  η ανανεωμένη πλατφόρμα ανανεώνει την υπόσχεση του εμπορικού σήματος, η οποία είναι να ενώνει και να ανεβάζει τους ανθρώπους κάθε μέρα. 

Το χαρακτηριστικό της Coca-Cola ως μάρκα, άλλωστε,  ορίζεται από αντιφάσεις: ταπεινή αλλά εμβληματική, αυθεντική αλλά μυστική, πραγματική αλλά μαγική. Έτσι, η φιλοσοφία Real Magic αποτυπώνει την ουσία της ίδιας της Coca-Cola μια πραγματική γεύση που είναι απερίγραπτη και μοναδική.

Η μάρκα συνεργάστηκε με καλλιτέχνες, φωτογράφους και εικονογράφους για να ζωντανέψει την ιδέα του Real Magic, παρουσιάζοντας τα οράματά τους μέσα στην αγκαλιά του λογότυπου. 

Η πρώτη καμπάνια στο πλαίσιο της νέας πλατφόρμας αξιοποιεί την αυξανόμενη δημοτικότητα του gaming και των eSports. Ονομάζεται “One Coke Away From Each Other” και αναφέρεται στην πεποίθηση ότι αυτό που μας ενώνει είναι μεγαλύτερο από αυτό που μας χωρίζει. Παρουσιάζει τρεις διάσημους παίκτες και αφηγείται την ιστορία ενός παίκτη που συνδέεται με τους αντιπάλους του πάνω από μια κόκα κόλα.Το σλόγκαν Real Magic θα εμφανιστεί φέτος στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Coca-Cola.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.