Εξ αποστάσεως εκπαίδευση – η εναλλακτική επιλογή σπουδών στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Η Μονάδα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις εισαγωγής από υποψήφιους φοιτητές που επιθυμούν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους το Φθινοπωρινό Τετράμηνο 2021 με έναρξη σπουδών 4 Οκτωβρίου 2021. 

Η Μονάδα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους ενδιαφερομένους, να ολοκληρώσουν σπουδές στον χρόνο, στον τόπο και με τον τρόπο που ταιριάζει με τις προσωπικές τους ιδιαιτερότητες. Η Μονάδα προσφέρει σύγχρονα προγράμματα σπουδών όπως: Ειδική Ενιαία Εκπαίδευση (σε συνεργασία με το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), Επαγγελματικό Προσανατολισμό και Συμβουλευτική, Δημόσια Υγεία, Δημόσια Διοίκηση, Ποινικό Δίκαιο, Ψυχική Υγεία Παιδιού και Εφήβου, Λογοπαθολογία, Τεχνολογίες Μάθησης και Επικοινωνίας, Artificial Intelligence, Medical Education.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου  στην αξιολόγηση του 2021 η οποία πραγματοποιήθηκε από τον διεθνή οργανισμό QS Top Universities έλαβε  για την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση την ανώτατη διάκριση 5 αστέρια. 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://euc.ac.cy/ ή επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους του Τμήματος Εισδοχής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στο 00357-22713000 ή στο info@euc.ac.cy 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here