25 Απρ 2024
READING

Η Neutrogena καταρρίπτει μύθους για την περιποίηση του δέρματος στην πρώτη καμπάνια TikTok 

2 MIN READ

Η Neutrogena καταρρίπτει μύθους για την περιποίηση του δέρματος στην πρώτη καμπάνια TikTok 

Η Neutrogena καταρρίπτει μύθους για την περιποίηση του δέρματος στην πρώτη καμπάνια TikTok 

Η Neutrogena παρουσίασε την πρώτη της καμπάνια στο TikTok πρόσφατα, επιδιώκοντας να προωθήσει την επιστημονικά τεκμηριωμένη περιποίηση του δέρματος στην εφαρμογή. Το “SkinU”, όπως ονομάζεται, εισάγει μια εκπαιδευτική προσέγγιση για την υγεία του δέρματος και τους μύθους της περιποίησης του και θα εμφανίζεται στο κανάλι TikTok της εταιρίας μέχρι το τέλος του έτους.

Το περιεχόμενο του SkinU συγκεντρώνεται από συζητήσεις μεταξύ των επιστημόνων της Neutrogena και επιλεγμένων χρηστών στην εφαρμογή βίντεο. Οι θεατές είχαν τη δυνατότητα να υποβάλουν αιτήσεις βίντεο για να γίνουν πρεσβευτές της μάρκας και να κερδίσουν 5.000 δολάρια.  Οι επιλεγέντες θα λάβουν ένα διαδικτυακό μάθημα τετ-α-τετ με τους επιστήμονες της Neutrogena και στη συνέχεια θα μοιραστούν αυτά που έμαθαν στο TikTok.

Επίσης, η Neutrogena επεκτείνει την εμβέλεια της προσπάθειας του TikTok συνεργαζόμενη με μουσικούς και influencers για να βοηθήσει τους νεότερους καταναλωτές να ξεφύγουν από τις παρανοήσεις γύρω από την περιποίηση της επιδερμίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το SkinU επιτρέπει στη μάρκα ομορφιάς να ενσωματωθεί πιο ομαλά με σχετικό περιεχόμενο, μια κίνηση που μπορεί να βοηθήσει τη Neutrogena να ξεφύγει από τις διαφημίσεις και να μοιραστεί πληροφορίες που είναι διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές για τους θεατές. Η μεταφορά της σειράς σε μια mainstream πλατφόρμα όπως το TikTok θα βοηθήσει τη μάρκα να προσεγγίσει ένα ευρύτερο δίκτυο δυνητικών θεατών, το οποίο επεκτείνεται περαιτέρω με τη συνεργασία με δημιουργούς, διασημότητες και influencers.

Η Neutrogena έχει επικεντρωθεί εδώ και καιρό στην υγεία του δέρματος, έχοντας κυκλοφορήσει τον Απρίλιο ένα σύντομο ντοκιμαντέρ “In The Sun” για να παρουσιάσει τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της έκθεσης στον ήλιο και το 2020. Επιπλέον, είχε λανσάρει ένα μηχάνημα τεχνητής νοημοσύνης που σαρώνει τα πρόσωπα των χρηστών και προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές για την περιποίηση του δέρματος.

Με  το SkinU, οι σχετικές συζητήσεις για την περιποίηση της επιδερμίδας μεταξύ επιστημόνων της Neutrogena και επιλεγμένων θεατών, οι οποίες αφορούν τους τόνους και τους τύπους δέρματος, τα συστατικά των προϊόντων και την παραπληροφόρηση για την περιποίησης του δέρματος που είναι δημοφιλείς στο διαδίκτυο γίνονται προσβάσιμες για όλους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.