25 Απρ 2024
READING

Η Hugo Boss φιλοδοξεί να γίνει μια από τις κορυφαίες μάρκες παγκοσμίως

2 MIN READ

Η Hugo Boss φιλοδοξεί να γίνει μια από τις κορυφαίες μάρκες παγκοσμίως

Η Hugo Boss φιλοδοξεί να γίνει μια από τις κορυφαίες μάρκες παγκοσμίως

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι πολυεθνικές εταιρείες και οι όμιλοι που ειδικεύονται στην πολυτέλεια και τη μόδα είναι μερικές από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο γερμανικός ισχυρός οίκος Hugo Boss στην επόμενη φάση ανάπτυξής του θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο εξαγοράς άλλων εμπορικών επωνυμιών.

Με φιλόδοξους στόχους πωλήσεων που θα φτάσουν τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2025, η Hugo Boss ίσως χρειαστεί να κάνει περισσότερα από το να πουλήσει τα δικά της προϊόντα για να διπλασιάσει τις πωλήσεις της. Δηλώνει ότι το όραμά της είναι να γινει η κορυφαία τεχνολογικά προηγμένη πλατφόρμα μόδας σε όλο τον κόσμο και για να το επιτύχει αυτό θα δημιουργήσει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η αλληλεπίδραση με τους καταναλωτές. 

Η αποτίμηση της μάρκας Hugo Boss έχει εμφανιστεί σε πολλές κατατάξεις επωνυμιών, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρότερων και πολυτιμότερων ευρωπαϊκών επωνυμιών, των μεγαλύτερων επωνυμιών ένδυσης και των καλύτερων γερμανικών επωνυμιών.

Το ερώτημα, φυσικά, είναι ποιες μάρκες θα ήταν ενδιαφέρουσες εξαγορές για την Hugo Boss. Η Hugo Boss, ηγέτης στον τομέα του premium lifestyle, διαθέτει ένα σταθερό επιχειρηματικό μοντέλο, σύμφωνα με το οποίο το 17% του συνολικού όγκου προμηθειών της προέρχεται από τις δικές της εγκαταστάσεις. Το χονδρικό εμπόριο της εταιρίας θα μπορούσε ενδεχομένως να μειωθεί και να επιτευχθεί ανάπτυξη μέσω των δικών της καναλιών λιανικής πώλησης και ηλεκτρονικού εμπορίου. Η κεντρική αποθήκη της στη Γερμανία διανέμει τα προϊόντα της σε 47 διεθνείς αγορές. 

Η Hugo Boss φιλοδοξεί να καταστεί μία από τις 100 κορυφαίες παγκόσμιες μάρκες στον κόσμο, μεταξύ άλλων δαπανώντας περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ για marketing από τώρα έως το 2025.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.