20 Απρ 2024
READING

Fila Performa | Η νέα size-inclusive συλλογή γυναικείων ενδυμάτων activewear 

2 MIN READ

Fila Performa | Η νέα size-inclusive συλλογή γυναικείων ενδυμάτων activewear 

Fila Performa | Η νέα size-inclusive συλλογή γυναικείων ενδυμάτων activewear 

Η εταιρεία αθλητικών ειδών Fila κυκλοφόρησε τη size-inclusive συλλογή γυναικείων ενδυμάτων «Fila Performa», η οποία διαθέτει μια ποικιλία ενδυμάτων κατηγορίας activewear, σχεδιασμένα με τεχνολογίες να ενισχύουν την απόδοση. Η συγκεκριμένη συλλογή είναι κατάλληλη για γυναίκες ανεξαρτήτως size, καθώς όλα τα ρούχα διατίθενται σε μεγέθη XS-4X. Sports bras, tank tops, short και long sleeve tops, hoodies και bike shorts είναι μερικά από τα είδη της συγκεκριμένης συλλογής, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθάνε στη καλύτερη απόδοση. 

Η δημιουργία της συγκεκριμένης σειράς ρούχων διήρκεσε 18 μήνες, διότι η ομάδα της Fila εργάστηκε πυρετωδώς πάνω σε μία εκτεταμένη έρευνα και σε ένα πρόγραμμα δοκιμής σχετικά με την φθορά και την ανθεκτικότητα των ρούχων, τα οποία συνέβαλαν στην κατασκευή τριών διαφορετικών τύπων υφάσματος που χρησιμοποιούνται σε όλα τα ρούχα της συλλογής. 

Αναλυτικότερα η συλλογή Fila Uplift, η οποία περιλαμβάνει διάφορα tops και bras έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας υλικό Lycra παρέχοντας απορροφητικές ιδιότητες και ταυτόχρονα υποστήριξη. Στη συνέχεια όσον αφορά τα tops, τα hoodies, τα πουλόβερ και τα joggers, το brand χρησιμοποίησε το Fi-Lux, κατασκευασμένα με πολύ απαλά υλικά. Η κατηγορία Forza by Fila συμπεριλαμβάνει διάφορα biker shorts και leggings και έχουν κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Coolmax, η οποία παρέχει τρομερή εφαρμογή και άνεση. 

Η συλλογή αποτελούμενη από 88 τεμάχια θα λανσαριστεί σε δύο ξεχωριστές ημερομηνίες κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου.Στο πλαίσιο του launch, το brand συνεργάστηκε με γυναίκες, οι οποίες είναι ιδιοκτήτριες workout στούντιο στις ΗΠΑ, προσφέροντας στους πιθανούς αγοραστές την ευκαιρία να βιώσουν τη συλλογή Performa από πρώτο χέρι. Η Fila πρόκειται να ξεκινήσει το 2022 μια παρόμοια συλλογή ανδρικών ενδυμάτων. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.