H Nespresso παρουσιάζει τη Vertuo Carafe για καφέ με την παρέα με μία μόνο κάψουλα

Το σύστημα Vertuo προσφέρει 34 χαρμάνια για διαφορετικά μεγέθη κούπας με πλούσια γεύση και άρωμα. Η εμπειρία καφέ τώρα απογειώνεται με τη νέα κάψουλα Carafe Pour-Over Style για καφέ στα 535 ml και XXL απόλαυση με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

Carafe Pour-Over Style Intense 535 ml

Από τους καφέδες όπου ένα φλιτζάνι ποτέ δεν είναι αρκετό. Η μέθοδος pour-over ενέπνευσε αυτό το απολαυστικό χαρμάνι με τις καβουρδισμένες και καπνιστές νότες του, που κρύβονται κάτω από μια λεπτή στρώση κρέμας. Αυτή η κάψουλα σερβίρεται σε καράφα και είναι συμβατή αποκλειστικά με τις μηχανές Νespresso Vertuo.

Vertuo  – Ευελιξία σε άλλο επίπεδο

Οι Vertuo  είναι οι πλέον εργονομικές μηχανές της Nespresso, σχεδιασμένες για την παρασκευή όλων των ειδών του καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού: από καφέδες για μικρά και μεγάλα φλιτζάνια μέχρι espresso 40 ml και Pour-Over Style σε δοχείο Carafe 535 ml. Χάρη στην ανίχνευση barcode και την τεχνολογία εκχύλισης Centrifusion™, το σύστημα προσαρμόζει τις παραμέτρους εκχύλισης, όπως τη θερμοκρασία, την ποσότητα του νερού και την ταχύτητα περιστροφής ώστε να απολαμβάνετε εξαίσιας ποιότητας καφέ κάθε φορά, σαν να είχατε στη διάθεσή σας έναν προσωπικό barista. Οι μηχανές Vertuo έχουν κατασκευαστεί από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό, ενώ το 100% της συσκευασίας τους προέρχεται από ανακυκλωμένες πηγές και το 99,5% είναι ανακυκλώσιμο. Οι Vertuo είναι επίσης μηχανές με σύνδεση στο διαδίκτυο, ώστε να εξασφαλίζεται η ενημέρωση του λογισμικού για βέλτιστη εμπειρία καφέ κάθε φορά.

Οι νέοι καφέδες, οι μηχανές και τα αξεσουάρ Vertuo διατίθενται online και στα καταστήματα Nespresso. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο: https://www.nespresso.com/gr/el