24 Απρ 2024
READING

About Love | Η νέα καμπάνια του οίκου Tiffany and Co. με πρωταγωνιστές τη Beyoncé και τον Jay-Z 

2 MIN READ

About Love | Η νέα καμπάνια του οίκου Tiffany and Co. με πρωταγωνιστές τη Beyoncé και τον Jay-Z 

About Love | Η νέα καμπάνια του οίκου Tiffany and Co. με πρωταγωνιστές τη Beyoncé και τον Jay-Z 

Το luxury brand κοσμημάτων Tiffany and Co. παρουσίασε το film της καμπάνιας 90 δευτερολέπτων «About Love» με πρωταγωνιστές τη Beyoncé και τον Jay-Z, εστιάζοντας στην είκοσι χρόνων σχέση του ζευγαριού, σε σκηνοθεσία του Emmanuel Adjei. Το film συνοδεύεται από το τραγούδι «Moon River» της ταινίας του 1961 «Breakfast at Tiffany’s» σε εκτέλεση της Beyoncé. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια του film της καμπάνια η Beyoncé φοράει εμβληματικά κοσμήματα της συλλογής Tiffany Diamond, καθώς η γνωστή τραγουδίστρια παίζει πιάνο. Η συλλογή Tiffany Diamond θεωρείται μία από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις πολύτιμων λίθων του 19ου αιώνα, συμβολίζοντας την πλούσια κληρονομιά του οίκου. Ακόμη στη ταινία της καμπάνιας προβάλλονται τα σχέδια από τις συλλογές του Jean Schlumberger και της Tiffany T, με τον Jay-Z να φοράει την καρφίτσα του Jean Schlumberger «Bird on a Rock», όπου οι τεχνίτες του οίκου την αναδημιούργησαν σε ένα ζευγάρι από μανσέτες. 

Η συγκεκριμένη καμπάνια αποτελεί το αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας με το ζευγάρι, απαθανατίζοντας στιγμές οικειότητας και απερίγραπτης χημείας. Η ταινία της καμπάνιας θα προβάλλεται στα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης από χθες 15 Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το ζευγάρι, ο luxury οίκος συνεργάζεται με το BeyGood και το ίδρυμα Shawn Carter, με στόχο τη δημιουργία ενός προγράμματος υποτροφιών Tiffany and Co. About Love.

Με άλλα λόγια ο οίκος Tiffany έχει δεσμευτεί διαθέτοντας 2 εκατομμύρια δολάρια για χρηματοδότηση, παρέχοντας υποτροφίες σε φοιτητές του τομέα της τέχνης και της δημιουργίας στα Historically Black Colleges and Universities (HBCU). Οι υποτροφίες θα απονεμηθούν σε πέντε μικρά ιδιωτικά σχολεία, καθώς και σε επιλεγμένα κρατικά σχολεία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.