24 Απρ 2024
READING

Η Pacsun λανσάρει της νέα gender-neutral συλλογή ρούχων 

3 MIN READ

Η Pacsun λανσάρει της νέα gender-neutral συλλογή ρούχων 

Η Pacsun λανσάρει της νέα gender-neutral συλλογή ρούχων 

Η Pacsun λανσάρει την πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή ενδυμάτων με βάση την ουδετερότητα του φύλου, την «Color Range». Συγκεκριμένα η οικολογική και βιώσιμη συλλογή Color Range, η οποία απευθύνεται και σε ενήλικες αλλά και σε παιδιά, διαθέτει μια σειρά ρούχων αποτελούμενη από basic καθημερινές και άνετες επιλογές με βάση το βαμβάκι, συμπεριλαμβάνοντας t-shirts, sweatpants, cargo και slim-fit pants, τα οποία διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις.

Χάρη στο launch της νέας συλλογής ρούχων η Pacsun δημιούργησε μια livestream αγοραστική εμπειρία στο κατάστημα στο κέντρο του Los Angeles, στην οποία συμμετείχαν influencers όπως είναι η Zendaya Taylor και ο Reilly Patton. Στο κατάστημα Pacsun’s Whitespace διεξήχθη μία εκδήλωση για όλες τις ηλικίες στην οποία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας gender-neutral συλλογής ρούχων, όπου οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν κομμάτια την συλλογής εκείνη τη στιγμή, και τα κάνουν customized προσθέτοντας κεντήματα. Οι λευκοί χώροι στο κέντρο της πόλης του Λος Άντζελες και τα flagship καταστήματα της Νέας Υόρκης χρησίμευσαν ως ένα μοναδικό φόντο αναδεικνύοντας τη νέα συλλογή Color Range.

Κάθε κομμάτι της συλλογής είναι κατασκευασμένο από οργανικό βαμβάκι και τα υφάσματα είναι φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί νήμα μερικώς ανακυκλωμένο και οργανικό. Το brand θα συνεχίσει να ενισχύει το storytelling στο TikTok μέσω της κοινωνικής πρωτοβουλίας «Life in Color». Ακόμη η Pacsun θα συνεργαστεί με content creators με στόχο την ανάδειξη των τρόπων με τους οποίους η μόδα μπορεί να εμπνεύσει, χρωματίζοντας την καθημερινότητα των ανθρώπων. 

Κάθε δημιουργός περιεχομένου θα απαντήσει σε μια σειρά ερωτήσεων, οι οποίες θα περιλαμβάνουν εύρος ερωτήσεων από το τι είναι αυτό που τους εμπνέει περισσότερο, μέχρι αυτό για το οποίο είναι πιο πολύ παθιασμένοι. Ακόμη οι Influencers θα αναλάβουν να απαντήσουν και σε ερωτήσεις που σχετίζονται με πιο σημαντικά ζητήματα όπως: Ποιο είναι το χαρακτηριστικό που τους αρέσει περισσότερο στον εαυτό τους, ποια ρούχα τους κάνουν πιο πολύ ευτυχισμένους και πώς προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά στην κοινωνία. Όλα αυτά θα κοινοποιηθούν στα social channels της Pacsun. Κατόπιν η εταιρεία θα συνεχίσει το livestreaming με στόχο να δείξει στους καταναλωτές έναν νέο τρόπο να πραγματοποιούν αγορές στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με την Pacsun η ζωντανή μετάδοση υπήρξε ένας επιτυχημένος τρόπος για το brand να ενισχύσει την αλληλεπίδραση με τους πελάτες της. 

Επίσης η εταιρεία αποκάλυψε ότι το Gender-Neutral Shop τον Σεπτέμβριο του 2020 αποτέλεσε ένα βήμα προς ένα μέλλον, ενισχύοντας το κομμάτι του inclusivity της αγοραστικής εμπειρίας. Την άνοιξη του 2021 η Pacsun μαζί με το The Fashion Scholarship Fund, φιλοξένησαν έναν διαγωνισμό σχεδιασμού ρούχων με βάση το gender-neutral. 

Πιο πρόσφατα η Pacsun κυκλοφόρησε μια ειδική gender free συλλογή ρούχων για παιδιά. Η Levi’s κινείται επίσης προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση της gender free μόδας, καθώς επιμελείται μία σειρά ρούχων, η οποία είναι διαθέσιμη στην παγκόσμια πλατφόρμα buy now pay later (BNPL) της Afterpay’s στην κατηγορία GenderFree Shop. 

Η Color Range αποτελεί μία ενέργεια της Pacsun, να εξάλειψη την προκατάληψη που υπάρχει ως προς το φύλο διαθέτοντας ρούχα που θα ταιριάζουν σε όλους. Το gender-neutral είναι μία νέα και δυναμική κατηγορία ρούχων, η οποία ανέρχεται στο (20%) των πωλήσεων της εταιρείας, με την Gen Z να αποτελεί βασικό καταναλωτικό κοινό του brand.  Μέσω της Color Range αποδεικνύεται η συνεχής αφοσίωση της εταιρείας να παράγει προϊόντα, τα οποία θα συμβάλουν στην δημιουργία ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.