Κορυφαίος προμηθευτής της 10ετίας η ΔΕΛΤΑ στα Super Market Awards 2021

Τα στελέχη της ΔΕΛΤΑ στην τελετή παραλαβής των βραβείων (από αριστερά) Δ.Σκουτέλας, Χ.Ζαφειρόπουλος, Αλ.Βασιλακοπούλου, Σ.Κουρουθανάσης, Αλ.Κριτικός, Δ.Καλπακτσή, Λ.Κραψίτη, Κ.Γεωργάκης και Αν.Αγγελόπουλος.

Το μεγάλο βραβείο του ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ της ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ  απονεμήθηκε στη ΔΕΛΤΑ, κατά τη φετινή τελετή των SuperMarket Awards και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 10 ετών του θεσμού, επισφραγίζοντας  το συστηματικό, ομαδικό, συνεπές και εμπνευσμένο έργο των ανθρώπων της.

Η αγαπημένη εταιρία γαλακτοκομικών έχει διακριθεί και έχει αναδειχθεί επί σειρά ετών από τις κριτικές επιτροπές των βραβείων. Το βραβείο της 10ετίας έρχεται ως αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών της για τη δημιουργία και το λανσάρισμα νέων προϊόντων και νέων συσκευασιών, τα επιτυχημένα επαναλανσαρίσματα, αλλά και την υπεύθυνη λειτουργία της και την προσφορά της στην κοινωνία.

  • Δύο Χρυσά βραβεία:

Η ΔΕΛΤΑ απέσπασε φέτος 2 χρυσά βραβεία για το επιτυχημένο λανσάρισμα της νέας προϊόντικής σειράς «ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ Τόπου ΜΑΣ», όπως και για το επαναλανσάρισμα της σειράς «ΔΕΛΤΑ ΜΙΚΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ» & το λανσάρισμα των προϊόντων ΜΙΚΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΦΡΕΣΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ & ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ.

  • Ασημένιο και χάλκινο βραβείο:

Παράλληλα, έλαβε 2 ακόμη βραβεία για τις ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην κατηγορία περιβάλλον «Το MILKO κάνει αληθινά τα όνειρα των παιδιών, ανακαινίζοντας και δίνοντας ζωή στο γήπεδο μπάσκετ της γειτονιάς τους» και στην κατηγορία Άνθρωπος για τη δράση «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ – ΔΕΛΤΑ & Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ». 

Τα βραβεία Supermarket Awards, στα οποία η ΔΕΛΤΑ έχει διακριθεί πολλές φορές, έχουν στόχο να αναδείξουν τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες, που υλοποιήθηκαν από επιχειρήσεις, σούπερ μάρκετ και προμηθευτές FMCG και επιφέρουν ουσιαστικό κοινωνικό και οικονομικό αποτέλεσμα.

H Έλια Μπαϊμά, Marketing Director, δήλωσε σχετικά με τη βράβευση: «Είναι μεγάλη μας τιμή να παραλαμβάνουμε το βραβείο του Κορυφαίου Προμηθευτή Τροφίμων της Δεκαετίας. Η ΔΕΛΤΑ, εδώ και 70 χρόνια, βρίσκεται δίπλα στην ελληνική οικογένεια, με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Η κορυφαία αυτή βράβευση, όπως και οι επιπλέον 4 που λάβαμε φέτος, αντανακλούν τη διαχρονική δέσμευσή μας στην ποιότητα, την καινοτομία και την εταιρική υπευθυνότητα. Όλοι εμείς στην οικογένεια της ΔΕΛΤΑ νιώθουμε υπερήφανοι για την αναγνώριση της προσπάθειάς μας. Μιας προσπάθειας συλλογικής, καθώς η διάκριση αυτή ανήκει στους 2.100 εργαζόμενους και άμεσους συνεργάτες μας, που καθημερινά εργάζονται με αγάπη και μεράκι για να φέρνουν στην αγορά προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας!»