Έναρξη Ακαδημαϊκής Χρονιάς για την Curious IQ

Ο οργανισμός Curious IQ βρίσκεται κοντά στην έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς και διευρύνει τους τομείς εκπαίδευσης σε: Data Analytics και Soft Skills. 

Οι εκπαιδευτικές ενότητες έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν ψηφιακές δεξιότητες σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, όπως πρόσφυγες, έφηβοι αλλά και ενήλικες με μειωμένους πόρους. Απώτερος στόχος είναι η αμεσότερη πρόσβαση στην αγορά εργασίας. 

Με έναν σημαντικό αριθμό υποστηρικτών και εθελοντών η Curious IQ έκανε την αρχή το 2020 με τους πρώτους σπουδαστές να αναμένεται να αποφοιτήσουν τον Μάρτιο του 2022. Αυτή την περίοδο είναι εγγεγραμμένοι 20 ενεργοί φοιτητές.   

Η Μαρίζα Φωτίου, Founder της Curious IQ σημείωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ανταπόκριση που έχει η προσπάθειά μας αλλά κυρίως για την αλλαγή που θα έχει στις ζωές των συνανθρώπων μας. Μεταφέρουμε τις ευχαριστίες μας προς όλους και ειδικά προς τους Γιατρούς του Κόσμου που μας φιλοξένησαν κατά το πρώτο διάστημα των δράσεων μας. Σύντομα θα αποκτήσουμε τη δική μας στέγη, ευελπιστώντας να κάνουμε την αρχή για ακόμα περισσότερους ανθρώπους»