19 Απρ 2024
READING

Το Burger King με την νέα σειρά μενού «Keep It Real Meals» αποσύρει 120 τεχνητά συστατικά 

2 MIN READ

Το Burger King με την νέα σειρά μενού «Keep It Real Meals» αποσύρει 120 τεχνητά συστατικά 

Το Burger King με την νέα σειρά μενού «Keep It Real Meals» αποσύρει 120 τεχνητά συστατικά 

Το Burger King προαναγγέλλει την απαγόρευση 120 τεχνητών συστατικών από το μενού του, δημιουργώντας μία νέα σειρά τριών γευμάτων με όνομα «Keep It Real Meals», τα οποία θα προωθηθούν από διάσημους ambassadors. Συγκεκριμένα τα τρία καινούρια γεύματα θα εκπροσωπούνται από την ράπερ τραγουδίστρια Nelly, η οποία θα προωθεί το The Cornell Haynes Jr Meal, η Anitta το The Larissa Machado Meal και ο Lil Huddy το The Chase Hudson Meal, χρησιμοποιώντας στις ονομασίες των μενού τα πραγματικά ονόματα των διάσημων ambassadors. 

Ακόμη το Burger King ενίσχυσε το κομμάτι της προώθησης μέσω του loyalty προγράμματος «Royal Perks», το οποίο κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, προσφέροντας στους επισκέπτες μενού με 6 δολάρια το καθένα όταν πραγματοποιούν εγγραφή στο πρόγραμμα. Επίσης μαζί με τα μενού «Keep It Real Meal» θα παρέχονται QR κωδικοί, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα σάρωσης προσφέροντας στους επισκέπτες μοναδικές διαδραστικές εμπειρίες. 

Η ενέργεια του Burger King εστιάζει στο να εξελίξει τη δέσμευσή του προσφέροντας πιο φρέσκα και πιο φυσικά τρόφιμα, καταργώντας από τα μενού του 120 τεχνητά συστατικά, αποτελεί συνέχεια μίας παλαιότερης στρατηγικής της εταιρείας, της καμπάνιας «Moldy Whopper» το 2020. Η συγκεκριμένη διαφήμιση τόνιζε την αφαίρεση των συντηρητικών και των τεχνητών συστατικών από το διάσημο μπέργκερ Whopper. 

Από την άλλη τα McDonald’s διεύρυναν τις συνεργασίες με διάφορους celebrities τον όπως είναι οι J Balvin, Saweetie, Travis Scott και K-pop group BTS, δημιουργώντας επιλεγμένα μενού φαγητού. Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μία τακτική αύξησης των πωλήσεων και προώθησης του app των McDonald’s, το οποίο είναι ένα αρκετά σημαντικό κανάλι για την ενίσχυση της πιστότητας πελατών της εταιρείας, καθώς εξαιτίας της συνθήκης της πανδημίας οι ψηφιακές παραγγελίες μέσω κινητών αποτελούν πλέον συνήθεια της καθημερινότητας. 

Όπως και τα McDonald’s, έτσι και το Burger King στηρίζεται στη δύναμη των celebrities προσφέροντας μεγαλύτερη προώθηση και ανάπτυξη. Το πρόγραμμα «Royal Perks» κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο σε λίγες αγορές, και το Σεπτέμβριο έγινε διαθέσιμο σε εθνικό επίπεδο. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι το (80%) των μελών είναι πιθανό να συστήσουν την συγκεκριμένη υπηρεσία και σε άλλους καταναλωτές.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.