25 Απρ 2024
READING

Τα 10 από τα πιο cool καταστήματα Starbucks σε όλο τον κόσμο 

2 MIN READ

Τα 10 από τα πιο cool καταστήματα Starbucks σε όλο τον κόσμο 

Τα 10 από τα πιο cool καταστήματα Starbucks σε όλο τον κόσμο 

Ως η μεγαλύτερη εταιρεία καφέ στον κόσμο, η Starbucks διαθέτει καταστήματα σε χώρες από την Ιαπωνία μέχρι την Κόστα Ρίκα. Ακολουθούν μερικά από τα πιο cool καταστήματα της εταιρείας η οποία έχει πάνω από 32.000 σημεία. 

Tianjin, Κίνα 

Αυτό το κατάστημα Starbucks στο Tianjin της Κίνας στεγάζεται σε ένα κτίριο που κάποτε ήταν τράπεζα. Η εταιρεία διατήρησε την αρχική αρχιτεκτονική της τράπεζας, η οποία διαθέτει έναν τρούλο με μαρμάρινες κολώνες και μια αναγεννησιακή πρόσοψη. 

Kawagoe, Ιαπωνία 

Κοντά στο Τόκιο, αυτό το κατάστημα Starbucks είναι σχεδιασμένο στο στυλ της αρχιτεκτονικής της εποχής Έντο του 18ου αιώνα. Η τοποθεσία διαθέτει παραδοσιακή στέγη με κεραμίδια και κήπο. 

Hacienda Alsacia στην Κόστα Ρίκα 

Αυτό το κατάστημα βρίσκεται στη μοναδική φάρμα καφέ της Starbucks, μια ώρα μακριά από την πρωτεύουσα της Κόστα Ρίκα, το Σαν Χοσέ. Οι πελάτες μπορούν να πιουν καφέ στο κατάστημα, το οποίο έχει θέα στο ηφαίστειο Poas, να περιηγηθούν στη φάρμα και να δοκιμάσουν διάφορες ποικιλίες καφέ. 

Hualien City, Ταϊβάν 

Αυτή η τοποθεσία στην πόλη Hualien City της Ταϊβάν έχει θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό και είναι φτιαγμένη από ανακυκλωμένα κοντέινερ. 

Grand Turk, Turks & Caicos 

Αυτό το κατάστημα είναι η πρώτη τοποθεσία Starbucks στο νησί Turks & Caicos. Το ανοιχτό ροζ εξωτερικό του ταιριάζει με το καραϊβικό στυλ της περιοχής, ενώ το εσωτερικό του διαθέτει ζωντανές τοιχογραφίες εμπνευσμένες από τη θαλάσσια ζωή του νησιού. 

Παρίσι 

Αυτό το ατμοσφαιρικό κατάστημα Starbucks βρίσκεται σε ένα πέτρινο κτίριο του 18ου αιώνα σε έναν πλακόστρωτο δρόμο στο Παρίσι. 

 

Yangzhou, Κίνα 

Στο Yangzhou της Κίνας, αυτό το κατάστημα Starbucks χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά της παραδοσιακής κινεζικής αρχιτεκτονικής, όπως αναποδογυρισμένες μαρκίζες και γυμνό ξύλο.

 

Ketchum, Idaho 

Το Ketchum, Idaho, γνωστό για την εγγύτητά του σε μεγάλες περιοχές για σκι, φιλοξενεί αυτό το ρουστίκ κατάστημα Starbucks, το οποίο εμπνεύστηκε από τα χιονοδρομικά κέντρα στο κοντινό Sun Valley.  

Starbucks Reserve Chicago Roastery 

Αυτό το πενταώροφο roastery βρίσκεται στο Magnificient Mile του Σικάγο, είναι το μεγαλύτερο κατάστημα Starbucks στον κόσμο και περιλαμβάνει on-site ψήσιμο κόκκων καφέ, ένα μενού κοκτέιλ και ένα βιωματικό μπαρ καφέ.  

Γκουανταλαχάρα, Μεξικό 

Αυτό το κατάστημα στην επαρχία Jalisco του Μεξικού χρησιμοποίησε τοπικούς τεχνίτες για να δημιουργήσει χειροποίητη τέχνη στην οροφή, η οποία αντικατοπτρίζει την τοπική τέχνη που πωλείται στα καταστήματα και από τους πλανόδιους πωλητές.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.