24 Απρ 2024
READING

Ας κάνουμε μία πρόποση για τα 200 χρόνια λειτουργίας της Johnnie Walker

2 MIN READ

Ας κάνουμε μία πρόποση για τα 200 χρόνια λειτουργίας της Johnnie Walker

Ας κάνουμε μία πρόποση για τα 200 χρόνια λειτουργίας της Johnnie Walker

Η Johnnie Walker γιορτάζει τα 200 χρόνια λειτουργίας της, κάνοντας launch τον Johnnie Walker Princes Street, ενός βιωματικού προορισμού για το διάσημο σκωτσέζικο ουίσκι στην πρωτεύουσα της Σκωτίας. Η ιστορία της διάσημης μάρκας ουίσκι με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο ξαναζωντανεύει. Η εταιρεία έχει στο δυναμικό της μία ομάδα αποτελούμενη από τα ταλαντούχα άτομα στους τομείς τους, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες.  

Στο κτίριο διατίθενται περισσότεροι από 800 συνδυασμοί γεύσης μέσω καινοτόμων συστημάτων διανομής. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν την αγαπημένη τους ποικιλία ουίσκι και να τα έχουν σε μπουκάλια γεμισμένα απευθείας από τα βαρέλια. Στον συγκεκριμένο βιωματικό χώρο, ο οποίος αποτελείται από οκτώ ορόφους φιλοξενούνται επίσης δύο μπαρ στον τελευταίο όροφο και μια βεράντα με θέα στον ορίζοντα του Εδιμβούργου. 

Σύμφωνα με την εταιρεία, χρειάστηκαν τεσσεράμισι χρόνια για να γίνει πραγματικότητα ο Johnnie Walker Princes Street. Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μέρος της επένδυσης της Diageo αξίας 256 εκατομμυρίων δολαρίων, αποτελώντας το υψηλότερο σε αξία επενδυτικό πρόγραμμα για τη κατηγορία του σκωτσέζικου ουίσκι. Ο Johnnie Walker Princes Street είναι μια σημαντική επένδυση για το σκωτσέζικο ουίσκι και γενικότερα για τη Σκωτία, καθώς προσφέρει μία ξεχωριστή βιωματική εμπειρία στους επισκέπτες.

Μέσω αυτού ενισχύεται η αξιοσημείωτη κληρονομιά της Σκωτίας και οι εξειδικευμένοι παραγωγοί ουίσκι.Στόχος για το μέλλον είναι να καταφέρει η εταιρεία να προσελκύσει νέες γενιές καταναλωτών από όλο τον κόσμο. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.