23 Απρ 2024
READING

Η Vans προσφέρει ψηφιακή εμπειρία skate στο Roblox 

2 MIN READ

Η Vans προσφέρει ψηφιακή εμπειρία skate στο Roblox 

Η Vans προσφέρει ψηφιακή εμπειρία skate στο Roblox 

Η μάρκα skate Vans συνεργάζεται με την παγκόσμια διαδικτυακή πλατφόρμα Roblox, επιτρέποντας στους παίκτες να κάνουν ψηφιακές αγορές σε μια διαδραστική εμπειρία Vans με τα avatars τους. 

Ο κόσμος του Roblox Vans είναι εμπνευσμένος από τις χαρακτηριστικές τοποθεσίες της μάρκας, όπως το House of Vans, το Vans Off the Wall Skatepark και τα καταστήματα λιανικής πώλησης της μάρκας σε όλο τον κόσμο. Οι επισκέπτες του χώρου μπορούν να δοκιμάσουν και να αγοράσουν αυθεντικά παπούτσια Vans ενώ βρίσκονται στην ψηφιακή εμπειρία, με τη δυνατότητα να εξασκήσουν τις ικανότητές τους στο skate σε όλο τον εικονικό κόσμο. 

Οι fans μπορούν να επισκεφθούν ένα ψηφιακό κατάστημα όπου θα μπορούν να προσαρμόσουν τα παπούτσια τους για να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ με Vans. Το ίδιο διατίθεται και με τη μορφή ενός καταστήματος skate, όπου οι παίκτες μπορούν να κατασκευάσουν το τέλειο για αυτούς skateboard. Η μάρκα προσφέρει τέσσερα εξατομικεύσιμα Vans silhouettes, έτοιμα να αγοραστούν και να φορεθούν στο metaverse του Roblox. 

Η ατομική έκφραση είναι βαθιά ενσωματωμένη στην κουλτούρα του skate και η Vans υποστηρίζει και επιτρέπει αυτό ακριβώς το είδος δημιουργικότητας για περισσότερα από 50 χρόνια. Με την εμπειρία Vans World στο Roblox, η εταιρεία ενδυναμώνει τη δημιουργική έκφραση στον ψηφιακό κόσμο, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ εικονικής και πραγματικής μόδας και αθλητισμού με έναν προσιτό, χωρίς αποκλεισμούς τρόπο.

Η Vans δεν είναι η πρώτη μάρκα που βελτιστοποιεί τον ψηφιακό κόσμο του Roblox. Νωρίτερα φέτος, η Gucci λάνσαρε μια εμπειρία Gucci Garden σε περιορισμένη έκδοση, όπου τα avatars μπορούσαν να εξερευνήσουν έναν χώρο πολυμέσων εμπνευσμένο από το δημιουργικό όραμα του οίκου μόδας. Παρουσιάστηκε η εικονική συλλογή του πολυτελούς οίκου μόδας, η οποία ήταν διαθέσιμη στους παίκτες του Roblox για να αγοράσουν και με αυτή να ντύσουν τα avatars τους. Ο οίκος κατάφερε να πουλήσει μια τσάντα Gucci για 4.115 δολάρια μέσω της πλατφόρμας, ένα σημαντικό περιθώριο μεγαλύτερο από την αρχική τιμή λιανικής πώλησης. 

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους τα brands μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον ψηφιακό κόσμο του Roblox, πέρα από αυτόν της νομισματοποίησης. Οι χώροι είναι πλήρως παραμετροποιήσιμοι, επιτρέποντας την περαιτέρω επικοινωνία των brands, με το Roblox να προτείνει ότι η πλατφόρμα του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξερεύνηση εναλλακτικών βιώσιμων μορφών μόδας και να ενσωματώσει μια τρισδιάστατη πασαρέλα για μια επιπλέον καθηλωτική εμπειρία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.